Naš sponzor RUR vas poziva na Mortal Kombat 1 turnir na BEO Gaming Challenge događaju – nagradni fond 150€!

by | Oct 24, 2023 | Esports, Eventovi, Gejming, IeSF, YouTube | 0 comments

Turnir će se održati u tržnom centru BEO u nedelju, 29. oktobra u 12:00 časova! Prijavite se OVDE! Gaming challenge događaj je preteča istom eventu koji smo prošle godine mogli da vidimo u TC Ada Mall.

U našim krajevima ekstremno popularni Mortal Kombat je utabao put svim nastavcima i osigurao da i u 2023. godini igramo MK1 kao obavezni deo domaće esports scene. U to ime, RUR organizuje Mortal Kombat 1 turnir u okviru BEO Gaming Challenge događaja.

Turnir će se održati u atrijumu BEO Shopping Centra, u nedelju, 29. oktobra sa počekom u 12:00 časova. Prijave su potpuno besplatne i otvorene za sve, a najbolji takmičar će osvojiti novčanu nagradu od 150€!

RUR u isto vreme, na istom mestu organizuje i EA Sports FC 24 turnir, tako da smo spremili nešto i za ljubitelje fudbalskih simulacija!

Svi koji žele da se prijave a nemaju ispod 12 godina su dobordošli na turniru. Potrebno je popuniti sve podatke iz forme tačno, kako biste imali priliku da se takmičite. Turnir počinje u 12h (satnica je podložna promenama), održava se u atrijumu BEO Shopping Centra. Potrebno je da budete tamo u 11h. Nakon što popunite prijavu putem forme i dobijete naredni ekran konfirmacije NEĆETE dobiti nikakvu potvrdu na mail već se time smatra da ste se uspešno prijavili.

Posle mnogo turnira nacionalnih kvalifikacija u organizaciji našeg saveza, ovog puta RUR podgreva komjuniti za spektakl koji nas čeka za ovogodišnji Gamescon. Po navici i ove godine RUR i SESE će biti zajedno na sajmu i biti domaćin više turira. Iz višegodinjeg iskustva očekujemo da će poseta ove godine biti na najvećem nivou.

Još jedan podatak koji ne može da promakne jeste da CS2, će sigurno doneti veliku potražnju, a to je ono šta nastojimo da uradimo, a to je veliki CS2 turnir!

Prijave su otvorene do 27. oktobra! Vidimo se!