Knjiga članova

Članovi SESE saveza u ovom trenutku su sledeći klubovi.
Detaljni podaci o klubovima mogu se videti uvidom u PDF dokument Knjige članova dostupan u odeljku Dokumentacija.

 

KLUB 1 - Spifa Esports

Spifa esports je najstariji član SESE. Učestvuju u mnogobrojnim takmičenjima i igrama. Najpoznatiji su u Dota 2 zajednici.

Igrači:
– Juicy
– AL18A8A
– CREJZY LOVE
– STEFANOS69
– AćimBK2

KLUB 2 - Fantasmo Esports

Najbolja ekipa u svim trkačkim simulacijama od F1 takmičenja do Rocket League. Iako neki od njih su profesionalni vozači, uvek imaju vremena za gaming.

 Igrači:
– DRGn+
– MiLeEe.mp3[nosound]
– Stevan_

KLUB 3 - Elder Esports

Najstarija ekipa u našem savezu. Miloš Marković poznatiji kao Brghi, vodi ovu ekipu još od davne 1998. godine. Učestvuju uglavnom u starijim naslovima kao što su Quake 3, Unreal tournament.

Igrači:
– 555
– SplSam
– NoFear|Eagle*

KLUB 4 - Nikvud Esports

Možda i jedina ekipa koja aktivno učestvuje u svim strateškim igrama na balkanu. Ekipa Nikvud dominantna je na sceni u naslovima kao što su: Age of Empires, Age of Mythology i Red Alert 2: Yuri’s revange

 Igrači:
– Ne$$$ke
– ŠKETZ
– LJUBA

 

KLUB 5 - Seven Golden Letters

Kada su u pitanju borilačke igre, ne postoji šansa da u Srbiji pronađete ekipu jaču od SGL-a, naročito kada je u pitanju Tekken 7. 

 Igrači:
– Cold Heart
– Filiozof
– Snoxica

 

KLUB 6 - KEK W Conglomerate Esport

Za razliku od nekih gore pomenutih ekipa, KEK W je skup mladih i talentovanih igrača koji još uvek čekaju pravu priliku da dokažu svoje kvalitete. 

 Igrači:
– Drobi 
– AnM8
– s1mba

 

Postanite član Srpskog Saveza Elektronskih sportova i Esportova

Svaki registrovani klub u oblasti sporta “esport” može postati deo SESE. Za članstvo u savezu potrebno je podneti zvaničnu prijavu u pisanoj formi dostavljenu na adresu saveza – Srpski Savez Elektronskih sportova i Esportova, Cerska 76, 11000 Beograd, sa naznakom “Prijem u članstvo”. 

Prilikom podnošenja zahteva za prijem u članstvo potrebno je podneti:

  • Zahtev za prijem (u slobodnoj formi)
  • Kopiju aktuelnog statuta kluba
  • Kopiju registracije u Agenciji za Privredne Registre
  • Kratak pregled istorijata kluba kao i uspeha na takmičenjima.

Nakon prijema dokumentacije, skupština saveza će odlučivati o prijemu u članstvo na prvoj narednoj redovnoj sednici skupštine. U slučaju potrebe za dopunom dokumentacije, sekretarijat saveza kontaktiraće podnosioca na dostavljeni kontakt, a zainteresovani klubovi mogu se u svakom trenutku raspitati o statusu svoje prijave putem email adrese (office@sese.org.rs).