PREGLED NAJTRAŽENIJIH MODELA I KARAKTERISTIKA: 5 najboljih gejmerskih stolica za dugotrajno igranje video igara

by | Mar 24, 2023 | Esports, Gejming | 0 comments

Kada se radi o dugotrajnom igranju video igara, udobnost je ključna. Kvalitetna gejmerska stolica može vam pružiti podršku koja vam je potrebna kako biste izbegli bolove u leđima i vratu, a takođe može poboljšati vašu igračku sposobnost.

U nastavku su navedene neke od najboljih gejmerskih stolica i njihove cene:

  1. Secretlab Omega – Cena: 419 dolara Ova stolica izgleda sjajno i dolazi sa brojnim funkcijama koje je čine izuzetno udobnom. Sedalni deo i naslon za leđa su dizajnirani da se prilagode vašem telu, dok integrisana podesiva podrška za vrat pruža podršku vašem vratu tokom dužih igranja.
  2. Noblechairs Hero Series – Cena: 459 dolara Ova stolica izgleda izuzetno moderno, sa čvrstom i udobnom podlogom za sedenje. Naslon za leđa može se naginjati do 135 stepeni, a takođe ima i podršku za vrat i donji deo leđa.
  3. DXRacer Racing Series – Cena: 299 dolara DXRacer je jedan od najpopularnijih proizvođača gejmerskih stolica, a Racing Series nudi izvrsnu kombinaciju kvaliteta i cene. Ova stolica dolazi sa podesivim naslonom za leđa i naslonom za glavu, a takođe ima i mogućnost naginjanja do 135 stepeni.
  4. GT Racing GT099 Gaming Chair – Cena: 169 dolara Ako tražite gejmersku stolicu koja je povoljnija, GT Racing GT099 je sjajna opcija. Ova stolica ima ergonomski dizajn i velike jastuke za podršku leđima i vratu. Takođe ima i mogućnost naginjanja do 170 stepeni.
  5. RESPAWN 110 Racing Style Gaming Chair – Cena: 159 dolara Ova stolica ima moderni izgled i dolazi sa brojnim funkcijama koje će vam pomoći da ostanete udobni tokom igranja. Naslon za leđa se može naginjati do 155 stepeni, a takođe ima i velike jastuke za podršku donjem delu leđa i vratu.

Možemo zaključiti da kvalitetna gejmerska stolica može biti značajna investicija, ali se isplati ako želite dugotrajnu udobnost tokom igranja. Odaberite stolicu koja vam najbolje odgovara u pogledu stila, funkcija i cene.


ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK INSTAGRAM STRANICU ZA JOŠ MNOGO ZANIMLJIVIH PRIČA IZ ESPORT SVETA!