INTERVJU SA VLADANOM “KIND0” MANDIĆEM: Šta možemo da očekujemo od iNationa na RMR?

by | Mar 24, 2023 | Esports, Gejming, IeSF, Intervju, Video igre, YouTube | 0 comments

Imamo priliku da vam predstavimo intervju sa jednim od najboljih CS:GO igrača u Srbiji, Vladanom “KIND0” Mandićem. On je član najbolje srpske ekipe @inationesports i otkrio nam je neke zanimljive detalje iz svog života kao profesionalnog igrača.

U ovom video intervjuu, @vladanmandic nam govori o svojim počecima u svetu CS:GOa i o tome kako je postao profesionalni igrač. Takođe nam otkriva neke tajne uspešne ekipe iNation i kako oni rade zajedno kako bi ostvarili svoje ciljeve. “KIND0” nam daje uvid u svoju taktiku i strategiju koju koristi u igri, kao i savete koje bi dao mladim igračima koji žele da se takmiče na profesionalnom nivou.

Ovaj intervju je prava poslastica za sve ljubitelje CS:GO-a i za one koji se interesuju za esport u Srbiji. Ne propustite priliku da čujete šta jedan od najboljih igrača u zemlji ima da kaže!

Poštovanje Vladane, možeš li nam reći kada si počeo da igraš profesionalno CS:GO?

– Baš profesionalno, ono da sam prvi ugovor potpisao bilo je 2020. godine, tada sam potpisao za “4glory“, to mi je prvi pravi ugovor, a da sam znao da želim da igram profesionalno CS:GO bilo je mnogo pre toga, od tada sam se samo trudio i to je to!

Kao neko ko već potpisivao profesionalni ugovor, koji bi bio tvoj savet za mlade igrače koji bi krenuli tvojim putem?

– Pa jedini savet, koji je po mom mišljenju najbitniji i najjednostavniji je da samo treba da se igra i da se trudi, dakle najbitniji je taj mentalitet, da nikada ne odustaješ i nastaviš da igraš dalje, dalje i dalje, i kad-tad sve dođe na svoje mesto ako veruješ u sebe, kaže samouvereno Kind0.

Koji je tvoj omiljeni CS:GO tim na top-tier sceni?

– Pa G2 Esports sigurno, najviše zbog naših igrača, braće Nikole (NiKo) i Nemanje (hunteR) Kovač.

Kakva su tvoja očekivanja za predstojeći RMR gde će vaša ekipa “iNation” nastupati?

– Ono što sigurno možete svi od nas da očekujete jeste da ćemo dati sve od sebe, da ćemo igrati dobro i najbolje što umemo, to je sigurno, a sve ostalo ćemo videti, zasigurno je da neće biti lako, nastupaće jako dobre ekipe, TOP1, TOP 2 ekipe, čak i u našoj grupi.. neće biti lako ali daćemo sve od sebe i nadati se najboljem.

Koja je tvoja omiljena mapa?

Overpass definitivno, zato što je velika mapa, može svašta da se radi na istoj, pogotovo za poziciju koju ja igram (entry-fragger), mogu da idem gde hoću prvi, pronalazim prostor i pomažem ekipi da pobedi.

Koja je tvoja omiljena igra pored CS:GO, i da li ona utiče na tvoj bolji performans u CS:GO?

– Ne igram druge video igre sem kantera, prvenstveno zato što nemam vremena da ih igram, ako sam za kompom, onda ću igrati kanter, a ako ne igram kanter, neću da sam za kompom, kaže kroz osmeh talentovani Vladan.

Vladane, hvala ti puno i želim ti puno sreće u nastavku karijere!


VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE:


OSTALO: