KVALITET KOJI IH IZDVAJA OD OSTALIH: Predstavljamo vam listu od 5 najboljih i najisplativijih gejming slušalica za video igre!

by | Feb 28, 2023 | Esports, Video igre | 0 comments

Ukoliko se odlučite za neke od ponuđenih gejming slušalica nećete pogrešiti, jer kvalitet i cena drastično ih izdvajaju od ostalih. Pogledajte!

ASTRO Gaming A10 – Headset

FOTO: printscreen/Amazon.com

Astro Gaming A-serija još uvek nije izneverila mnoge korisnike, takođe, A10 je solidna budžetska opcija za igrače koji žele jednostavna i elegantna rešenja kada su u pitanju slušalice. Upotrebljive su na bilo kojoj platformi i imaju odličan raspon cene od 25004000 dinara, što ih čini vrhunskom budžetskom opcijom za one koji ne žele da troše mnogo na slušalice.

Razer Kraken – Gaming Headset

FOTO: printscreen/ePonuda.com

Slično Astro Gaming A10 slušalicama, Razer Kraken dolazi od isprobanog i testiranog proizvođača i nudi odličnu budžetsku opciju kada su u pitanju slušalice. Prilagođavanje okvira oko ušiju odlično kontroliše buku oko vas, a mikrofon takođe ima ugrađenu zvučnu izolaciju, osiguravajući da će vaši saigrači uvek moći da vas čuju. Cena se kreće od 4000-12.000 dinara.

Razer BlackShark V2 X – Gaming Headset

FOTO: printscreen/ePonuda.com

Još jedan Razer proizvod i blagi korak napred u odnosu na Kraken, BlackShark V2 vam nudi iskustvo 7.1 surround zvuka, jastučiće od memorijske pene koji olakšavaju duže sesije igranja i nudi kompatibilnost sa praktično svim konzolama na tržištu, kao i sa računarom. Cena se kreće od 700012.000 dinara i dalje je veoma pristupačna, ali je usmerena na igrače koji provode više vremena iza svojih računara i počinju da shvataju igre ozbiljnije i profesionalnije.

HyperX Cloud II – Gaming Headset

FOTO: printscreen/Gigatron

HyperX Cloud II je hvaljen kao jedan od najvećih (i pristupačnih) slušalica u poslednjih nekoliko godina, toliko da su mnogi esports timovi sarađivali sa njima. Cloud II nudi 7.1 surround zvuk, zamenljive (memorijsku penu) jastučiće za uši i kompatibilnost sa svim novijim konzolama kao i sa računarom. Sa cenom od oko 12.000 dinara pa nagore, to su i dalje veoma pristupačne slušalice.

SteelSeries Arctis 7P+ Wireless – Gaming Headset

FOTO: printscreen/GameS

Ako želite da podignete svoju igru za stepenik više i ako ste u potrazi za najboljim SteelSeries koji može da ponudi, Arctis 7P+ vas neće izneveriti. Bežične su, imaju sjajnu bateriju od 30 sati, ima 3D zvuk i odlično radi na svim platformama. Osvojile su nagradu za najbolje bežične slušalice za PC igrice u 2021. (prema PC Gamer-u) i najbolje PS5 slušalice u 2021. (Forbes), i trebalo bi da bude na vrhu liste u pogledu kvaliteta.