UPOZNAJTE NAJBOLJE IGRAČE TEKKENA 7: Oni su osvojili najveće turnire čuvene japanske video igre i najbolji su na svetu!

by | Feb 24, 2023 | Video igre | 0 comments

Tekken 7 je popularna borilačka igra koja je osvojila srca igrača širom sveta. S vremenom je prerasla i u ozbiljno takmičenje, a najbolji igrači Tekkena 7 se nadmeću na različitim turnirima. Od Azije do Europe, ovo su igrači koji su osvojili najveće turnire u Tekken 7 igrama.

Prvi na listi je Arslan Ash iz Pakistana. Arslan se smatra jednim od najboljih igrača Tekkena 7 na svetu, a ovo je postao nakon osvajanja turnira na Tekken World Tour-u 2019. godine. Arslan je poznat po svojoj sposobnosti da brzo i precizno procenjuje igru protivnika te da se prilagodi njihovom stilu igre.

Sledi Sang-hyeon Jeon, poznatiji kao Knee iz Južne Koreje. Knee je jedan od najuspešnijih igrača u istoriji Tekkena i osvojio je brojne turnire širom sveta. Knee se može pohvaliti svojom sposobnošću da igra sa različitim likovima i stilovima igre te da se brzo prilagođava svakom protivniku.

Jae-Duck Hwang, poznat kao JDCR također iz Južne Koreje, jedan je od najdominantnijih igrača Tekkena 7. JDCR je osvojio mnoge turnire, uključujući EVO 2017, a poznat je po svojoj sposobnosti da predviđa poteze protivnika i da brzo reaguje na njih.

Byeong-mun Son, poznatiji kao Qudans iz Južne Koreje, igrač je poznat po svojoj sposobnosti da igra Devil Jina. Qudans je osvojio nekoliko turnira širom sveta, uključujući Tekken World Tour 2017. Qudans se ističe svojim preciznim i brzim pokretima te sposobnošću da izvede teške kombinacije napada.

Poslednji na listi je Jae-hee Won, poznatiji kao Chanel iz Južne Koreje. Chanel igra različite likove, a poznat je po svom izvrsnom poznavanju kretanja i odbrane. Chanel je osvojio nekoliko turnira širom sveta i bio je finalist Tekken World Toura 2019.

Ovi igrači su samo neki od najboljih u Tekken 7 svetu. Svi oni imaju svoje jedinstvene stilove igre i taktike koje koriste kako bi pobedili protivnike. Ako želite postati bolji u Tekken 7 igri, proučavanje njihovih stilova i taktika je siguran način da napredujete u igri.

NACIONALNE KVALIFIKACIJE ZA TEKKEN 7 ODRŽAVAJU SE SUTRA!