SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O TEKKEN 8: Novi likovi i priča koja će oživeti svet borilačkih igara!

by | Feb 24, 2023 | Video igre | 0 comments

Tekken 8 je nova igra u popularnoj seriji borilačkih igara koju izdaje razvojni tim Bandai Namco. Tekken 8 donosi novi nivo uzbudljive i dinamične borbe sa još više likova, novim sistemima i funkcijama koje će privući kako postojeće, tako i nove fanove.

Jedna od ključnih karakteristika Tekken 8 je uvođenje novog lika, kojeg navodno dizajnira poznati mangaka, kako bi se proširila već bogata lista likova. Ova nova igra takođe će uvesti nove modove igre, koji će privući igrače svih nivoa sposobnosti i ukusa.

Tekken 8 će imati i novi sistem kreiranja lika, koji će omogućiti igračima da prilagode svoje borce prema svojim željama, pa čak i stvoriti nove likove iz početka. Igra će takođe sadržati i poboljšanu grafiku i zvuk, što će omogućiti igračima da se potpuno urone u svet Tekkena.

Jedan od novih modova igre će biti Story Mode, koji će pružiti igračima dublji uvid u priču o Tekkenu. Ovo će omogućiti igračima da se bolje upoznaju sa likovima, njihovim motivima i istorijom, kao i da prate njihov napredak kroz igru.

Tekken 8 takođe će imati i unapređeni online režim igre, koji će omogućiti igračima da se bore sa drugim igračima iz celog sveta. Ovo će omogućiti igračima da se takmiče u različitim modovima igre i razvijaju svoje veštine protiv najboljih igrača.

Uz to, Tekken 8 će uvesti i novi sistem borbe, koji će biti prilagođen kako veteranima tako i novim igračima. Ovo će omogućiti igračima da se takmiče na različitim nivoima sposobnosti i prilagode svoju borbu prema svom stilu igre.

Tekken 8 će biti dostupan na različitim platformama, uključujući PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC. Igra je već izazvala veliku pažnju među fanovima Tekkena i svi se raduju da vide šta donosi nova igra u seriji.

Tekken 8 je već izazvao veliku pažnju i hype među igračima i očekuje se da će biti jedna od najpopularnijih borilačkih igara u skorije vreme. Sa novim sistemima, likovima i pričom, Tekken 8 će sigurno ispuniti očekivanja igrača i pružiti im uzbudljivu borilačku igru koju su dugo čekali.

Ukratko, Tekken 8 je igra koju svaki ljubitelj borilačkih igara treba da ima na svom radaru. Sa novim sistemima i funkcijama koje će poboljšati iskustvo igrača, ova igra će biti savršena za one koji žele da iskuse nešto novo i uzbudljivo. Očekujemo da će Tekken 8 biti jedna od najboljih borilačkih igara koje su se pojavile u poslednjih nekoliko godina, a mi jedva čekamo da vidimo šta nam nova igra u seriji Tekken donosi.