OČEKIVANJA IGRAČA O COUNTER STRIKE 2: Što bi nova verzija popularne multiplayer video igre trebalo da ponudi?

by | Mar 6, 2023 | Esports, Gejming, Video igre | 0 comments

Counter Strike 2 je tema koja godinama intrigira igrače širom sveta. Counter Strike, popularna igra za više igrača, prvi put se pojavila 1999. godine i od tada je postala jedan od najuspešnijih naslova u svetu igara. Igrači se pitaju kada će se pojaviti sledeća verzija igre, ali Valve, kompanija koja je razvila Counter Strike, još nije objavila zvanični datum izlaska igre. Ipak, postoje mnoga očekivanja o tome šta bi Counter Strike 2 trebalo da ponudi.

Jedno od najvećih očekivanja igrača je poboljšanje grafike. Iako je originalni Counter Strike bio napredan za svoje vreme, sada igrači traže realističnije i detaljnije teksture i bolji kvalitet osvetljenja. Novi “motor “engine” koji bi se koristio u Counter Strike 2 trebalo bi da omogući bolju grafiku i igrači očekuju da će se to desiti.

Još jedno očekivanje igrača za Counter Strike 2 je poboljšanje igre. Igrači žele novu igru sa više sadržaja, uključujući nove mape, oružje i različite režime igre. Pored toga, očekuju se poboljšanja sistema za pronalaženje igrača, bolje balansiranje oružja i poboljšana borba protiv hakera.

Takođe se očekuje da će Counter Strike 2 imati bolju integraciju sa društvenim mrežama i platformama za striming, omogućavajući igračima da lakše dele svoje iskustvo igranja sa drugima. Ovo može uključivati integraciju Twitch-a, YouTube-a i drugih platformi, kao i alate za kreiranje sopstvenih video zapisa i snimaka igre.

Drugo očekivanje je uvođenje novog sistema progresije koji bi se razlikovao od onog u originalnom Counter Strike-u. Igrači bi mogli da se kvalifikuju za različite rangove, nagrade i druge vrste priznanja, a sve to može biti povezano sa naprednijim sistemom postignuća.

Konačno, igrači se nadaju da će Counter Strike 2 ponuditi više podrške za modove i prilagođavanje, što bi omogućilo igračima da kreiraju sopstvene klase, skinove i druga prilagođavanja. Ovo bi bilo posebno značajno za zajednicu modinga koja je igrala veliku ulogu u razvoju originalnog Counter Strike-a.

Ukratko, očekivanja igrača za Counter Strike 2 su velika i raznolika. Igrači žele da vide poboljšanu grafiku, poboljšanu igru sa više sadržaja, poboljšani sistem za povezivanje, bolje balansiranje oružja i protiv varanja, bolju integraciju sa društvenim mrežama i platformama za striming, novi sistem napredovanja i više podrške za modifikacije i prilagođavanje. Pored toga, igrači se nadaju da će se pojaviti novi modovi igre koji će osvežiti igru i ponuditi nešto novo igračima.

S obzirom na popularnost originalnog Counter Strikea, očekivanja od Counter Strike 2 su velika. Međutim, dok Valve tek treba da zvanično objavi novu verziju igre, igrači će morati da sačekaju da vide da li su njihova očekivanja ispunjena ili ne. Bez obzira na to, činjenica je da bi novi Counter Strike mogao postati još jedan veliki hit u svetu igara i privući veliki broj igrača širom sveta.


INATION I EXEQTORZ OSIGURALI PLASMAN ZA LAN ZAVRŠNICU NACIONALNIH CS:GO KVALIFIKACIJA!