NAJPOPULARNIJA IGRA ZA MOBILNE TELEFONE: Preko jedne milijarde preuzimanja samo na Google Play prodavnici!

by | Mar 17, 2023 | Video igre | 0 comments

Poslednjih godina, mobilne igre su postale vrlo popularne i mnogi ljudi ih preuzimaju na svoje telefone.

Kao rezultat toga, broj preuzimanja mobilnih igara raste iz godine u godinu. Međutim, među mnogim popularnim igrama koje se igraju na mobilnim uređajima, postoji jedna koja se izdvaja kao najpopularnija – to je igrica “Candy Crush Saga“.

Candy Crush Saga” je igra koju je razvila kompanija King i prvi put je objavljena 2012. godine. Od tada, igra je postala senzacija na mobilnom tržištu i preuzeta je više od jedne milijarde puta samo na Google Play prodavnici. Ova igra je dostupna na svim platformama, uključujući iOS i Android, što znači da je dostupna širokom krugu korisnika.

Igrači “Candy Crush Sage” pomeraju slatkiše po ekranu da bi ih povezali u nizove od tri ili više istih slatkiša. Cilj igre je da se osvoji što više poena i da se pređe na sledeći nivo. Igra se može igrati samostalno ili se može povezati sa Facebook nalogom kako bi se igralo sa prijateljima i takmičilo se sa njima.

FOTO: ArtReview

Postoje i druge popularne igre koje se često preuzimaju na mobilne uređaje, kao što su “PUBG Mobile“, “Fortnite“, “Clash of Clans“, “Angry Birds” i “Minecraft“.

Međutim, “Candy Crush Saga” se izdvaja kao najpopularnija igrica na mobilnim uređajima i njen uspeh ne pokazuje znakove usporavanja.


ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK INSTAGRAM STRANICU ZA JOŠ MNOGO ZANIMLJIVIH PRIČA IZ ESPORT SVETA!