NAJBOLJI TEKKEN 7 IGRAČI NA JEDNOM MESTU: Uzbudljivi mečevi, neverovatna borba i novi-stari šampion – VLADA STANKOVIĆ!

by | Feb 27, 2023 | Esports, Video igre | 0 comments

Beograd je bio domaćin ovogodišnjih nacionalnih kvalifikacija u Tekken 7, koje su se održale 25. februara 2023. godine. Na ovom turniru igrači su se nadmetali za priliku da predstavljaju svoju zemlju na Svetskom šampionatu u Rumuniji (IeSF).

U pojedinačnim mečevima, igrači su se borili jedan na jedan. Mečevi su bili vrlo uzbudljivi, sa nekoliko tesnih borbi koje su se završile u poslednjim momentima. Konačni pobednik u ovoj kategoriji bio je Vlada “COLD HEART” Stanković, koji je pokazao izvanredne veštine u igri i zaslužio prvo mesto.

Ovaj turnir u Tekken 7 bio je veliki uspeh za sve igrače koji su se takmičili, kao i za celokupnu gejming zajednicu u Srbiji. Igrači su imali priliku da pokažu svoje veštine u igri i da se nadmeću za priliku da predstavljaju svoju zemlju na Svetskom šampionatu. Vlada “COLD HEART” Stanković, pobednik turnira, izrazio je veliku zahvalnost organizatorima turnira i izrazio nadu da će Srbija imati uspeh na Svetskom šampionatu u Rumuniji (IeSF).

Na samom kraju možemo zaključiti da su ovogodišnje nacionalne kvalifikacije u Tekken 7 u Beogradu bile veliki uspeh i predstavljaju još jedan korak napred za gejming zajednicu naše zemlje. Ova vrsta događaja pruža igračima priliku da se druže, takmiče i poboljšaju svoje veštine, dok istovremeno promovišu gejming kao ozbiljnu i legitimnu industriju.

Organizatori turnira su izrazili veliko zadovoljstvo zbog broja igrača koji su se takmičili i nivoa veština koje su pokazali. Oni su naglasili da je ovo samo početak i da se nadaju da će u budućnosti biti organizovani još veći i bolji turniri.

Gejming industrija u Srbiji raste iz godine u godinu, a ovakvi događaji su od velike važnosti za dalji razvoj i promociju gejminga u zemlji. Pored toga, turniri poput ovog privlače pažnju stranih investitora i kompanija, što može dovesti do daljeg rasta i razvoja gejming industrije u Srbiji.

Sledeći korak za Vladu je Svetsko šampionatu u Rumuniji (IeSF), gde će imati priliku da se takmiči sa najboljim igračima iz celog sveta. Svi ljubitelji gejminga u Srbiji žele mu sreću i nadaju se da će doneti titulu prvaka sveta u Tekkenu 7 u svoju zemlju.

Ako ste fan Tekkena ili jednostavno volite da pratite turnire u igrama, sigurni smo da ćete uživati u ovom videu!