Vlada Coldheart ponovo brani titulu najboljeg Tekken borca Srbije – Vidimo se na IeSF šampionatu!

by | Aug 16, 2021 | Uncategorized | 0 comments

Trijumfom na finalnim Tekken kvalifikacijama za svetsko IeSF 2021 prvenstvo, Vlada ”Coldheart” Stanković još jednom dokazuje da mu niko nije ravan.

U nedelju, 15. avgusta imali ste priliku da gledate napetu seriju okršaja između 8 najveštijih Tekken majstora Srbije. Posle dve runde kvalifikacija usledila je i finalna borba, gde nam je Vlada pokazao kako se bori jedan šampion.

  1. Vlada ”Coldheart” Stanković
  2. Miloš ”Milozof” Mitrić
  3. Filip ”Homeboy” Savić
  4. Nikola ”Void” Đurović
  5. Aleksandar ”Tvoja Mama” Knežević
  6. Nikola “Vrcinac” Kuzmanović
  7. Balša ”Balsha” Bošković
  8. Marko “InThisBehemothTyphoon” Krmpotić

Takmičenje je odmah krenulo iz plejof faze. Većina mečeva se odigrala u BO3 formatu, dok su poslednjih nekoliko rundi, uključujući i veliko finale, bili BO5. Format je bio žreb sa duplom eliminacijom.

Tekken7Bracket-final-vlada-iesf-2021
Foto: SESE

Prateći Vladino putovanje možemo da kažemo da je odigrao gotovo perfektnu igru. Za razliku od prošlogodišnjih kvalifikacija kada je morao da prođe kroz čitav lower bracket, ovoga puta je trijumfovao sa samo jednim porazom. Filip ”Homeboy” Savić, koji je osvojio srebro na prvim kvalifikacijama, uspeo je da ga rani u finalu upper bracket-a, ali u velikom finalu ipak nije uspeo da ga savlada.

vlada-tekken-iesf-2021
Printscreen: youtube.com/KlanRUR

Vlada je slavio u velikom finalu sa rezultatom 3:0, i tako se plasirao na regionalne kvalifikacije za svetsko IeSF prvenstvo, koje će se održati u septembru. Već šest puta je predstavljao Srbiju na svetskom IeSF šampionatu, gde je 2019. godine završio učešće na 8. mestu. Intervju sa Vladom možete pogledati ovde.

RUR bi želeo da se zahvali svim učesnicima i čestita Vladi na još jednoj pobedi. Ostalo je još samo da mu poželimo sreću na predstojećim regionalnim kvalifikacijama, koje će se odigrati u septembru. Pratite RUR za sve vesti o IeSF šampionatu.

Ako ste propustili finale, snimak pogledajte OVDE, ili u prilogu ispod.