Srpska Tekken 7 reprezentacija eliminisana sa IeSF šampionata u Jašiju

by | Aug 27, 2023 | Esports, Gejming, IeSF, Video igre | 0 comments

Sa ukupno 5 poraza u grupnoj fazi, naš Tekken 7 reprezentativac Nikola ”Void” Đurović je nažalost završio učešće na Svetskom Esports Šampionatu.

Kada je Tekken u pitanju, Srbija nije imala nimalo sreće, pošto je naš reprezentativac Void zapao u takozvanu ”grupu smrti” sa nekim od najboljih igrača na svetu. Izrael i UAE imaju vrhunske igrače, ali kako kaže Nikola lično, Japan već godinama važi za jednu od najjačih zemalja kada se radi o Tekkenu.

Void je završio prvi dan završio sa tri poraza, i to bez i jedne pobeđene partije. Danas je imao priliku da napravi preokret u preostala dva meča grupne faze, ali su se njegovi protivnici, UAE i Venecuela, ipak pokazali kao bolji igrači, pošto je ove duele završio sa rezultatom 1-2 i 0-2.

Foto: SESE

”Znao sam da sam od starta bio u nezahvalnoj situaciji pošto sam dobio najtežu grupu, ali mi je jako drago što sam imao priliku da upoznam toliko sjajnih ljudi i da predstavljam svoju zemlju”, kaže Void.

SESE powered by Meridian bi ovom prilikom želeo da se zahvali Nikoli na učešću, i da mu poželi sreću na sledećem IeSF šampionnatu!

Foto: SESE

Uskoro na scenu stupa naša CS:GO reprezentacija, koja će svoj prvi meč dana igrati protiv SAD-a, u 13:00 časova. Prenos naših CS:GO mečeva možete pratiti ovde, ali bi bilo najbolje da kliknete ”Notify me” dugme pri dnu strima, kako bismo vas tačno obavestili kada meč počinje.

Ovde možete pogledati očekivani raspored mečeva za danas, gde će naša zemlja imati velike mečeve koje će odlučivati o prolasku dalje:

Raspored-d2-iesf2023-1
Foto: SESE

Sve aktuelne informacije o IeSF šampionatu, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR i SESE, kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord i Viber grupi za sve vesti o esportu.