Roksa obezbedio plasman u plejof IeSF šampionata kao drugi igrač u grupi

by | Aug 28, 2023 | Esports, Gejming, IeSF, Video igre | 0 comments

Roksa je prvo mesto propustio za samo jedan gol!

Došli smo do kraja grupne faze eFootball turnira na 15. IeSF šampionatu u Jašiju. Kao jedan od velikih favorita svoje grupe, Roksa je zabeležio osam pobeda, jednu nerešenu utakmicu i samo jedan poraz.

Imao je vrlo ubedljiv nastup protiv Haitija, Mađarske i Džibutija, dok ga je reprezentativac Saudijske Arabije malo namučio, pošto je Roksa taj duel završio sa jednom pobedom i jednim porazom. Prva utakmica protiv Sirije se završila sa rezultatom 8-2 za Roksića, dok se druga utakmica završila sa nerešenim rezultatom, 0-0.

roksa-srbija-efootball-iesf2023-group-results1
Foto: SESE

Po poenima, Marko je na kraju grupne faze izjednačen sa Saudijskom Arabijom, ali ima jedan gol manje, zbog čega je završio na drugom mestu u grupi. To znači da će Saudijska Arabija proći direktno u četvrtfinale, dok će Srbija morati da igra jedno kolo više. Izgleda da su Roksi Sirijac i njegova defanzivna igra došli glave!

Roksa će sada napraviti podužu pauzu, pošto se plejof u eFootballu nastavlja tek 1. septembra. Takođe nam nije poznato ko će biti Roksin protivnik u prvom kolu.

Uskoro ćemo vas obavestiti o tačnom terminu prve utakmice u plejofu!

Dok čeka priliku da se ponovo vine na teren, Roksa će koristiti ovo vreme kako bi analizirao protivnike i unapredio svoju strategiju. S obzirom na to da je pauza između ovih ključnih trenutaka prilično duga, Roksa će imati dovoljno vremena da se pripremi i motiviše za izazove koji ga očekuju.

Sve aktuelne informacije o IeSF šampionatu, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR i SESE, kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord i Viber grupi za sve vesti o esportu.