Stanje na tabeli posle prvog dana PUBG MOBILE IeSF kvalifikacija: Srbija u solidnoj poziciji

by | Jun 28, 2023 | Esports, Gejming, IeSF, Video igre | 0 comments

iesf2023-pubg-mobile-srbija-eu-q-day1

Evropske PUBG MOBILE kvalifikacije za IeSF šampionat su u toku. Sa solidnim nastupom tokom prvog dana kvalifikacija, Srbija je jako blizu plasmanu za svetsko prvenstvo u Jašiju!

Evropske PUBG MOBILE kvalifikacije će trajati od 27. do 28. juna, gde će se oba dana igrati po šest mečeva. Sa ukupno 64 osvojena poena, Srbija se trenutno nalazi na trećem mestu od ukupno 15 reprezentacija, sa 22 placement poena i 42 kill poena. Na kvalifikacijama trenutno vode Turska sa 77 poena i Ukrajina sa 85 poena.

Samo tri najbolje rangirane ekipe iz Evrope će obezbediti plasman za svetsko prvenstvo. Ako naša reprezentacija uspe da ponovi jučerašnji rezultat, plasman je gotovo zagarantovan!

Kvalifikacije se nastavljaju u 16:00 časova. Prenos možete pratiti na OVOM LINKU!

Za srpsku PUBG MOBILE reprezentaciju nastupaju:

  • Vladimir ”VSTxBISKE斯” Biševac
  • Aleksandar ”SlimeCoa77” Cvijanović
  • Veljko ”ftyS1MPLEgod” Zubić
  • Marko ”MAKŠA999” Makša
  • Marko Antoni ”Melaz” Melas

Juče su se održale regionalne kvalifikacije za PUBG Mobile, a rezultati nakon nekoliko mapa bili su zaista uzbudljivi. Takmičenje je privuklo timove iz različitih zemalja, svaki sa ciljem da se plasiraju na više nivoe turnira.

Rekapitulacija kvalifikacija

Prva mapa je pripala ekipi Ukrajine, koja je pokazala izuzetnu koordinaciju i taktičko znanje. Ukrajinci svakako kao i prošle godine pokazuju najveće umeće u PUBG Mobile igri. Sledeće mapa donela je pobedu ekipi Turske, koja je impresionirala svojom preciznošću i timskim radom. Treća mapa je bila dominirana ekipom Jermenije. Srbija je i dalje čekala svoju šansu.

Ipak, četvrta mapa je bila presudna za ekipu Srbije koja je pokazala neverovatno samopouzdanje i odlučnost. Njihova igra je bila izuzetno taktička i agresivna, što im je omogućilo da osvoje četvrtu mapu. Naš tim sa vođstvom Bišketa je pravio čuda na mapi, od taktičkih implusivnih calloutova Bišekta, do samoincijative nekih igrača, naši pokazuju već da su sigurno među najboljim ekipama na turniru.

Napetost se nastavila u petoj i šestoj mapi, gde su se Ukrajina i Turska ponovo istakle svojom dominacijom. Njihovi igrači su pokazali izuzetnu preciznost i timsku sinergiju, što im je omogućilo da osvoje obe mape.

Iako su naši momci pružili žestok otpor tokom čitavog dana, na kraju su zasluženo osvojili treće mesto. Njihova strast, posvećenost i upornost doveli su do impresivnih rezultata. Srbija je ponosna na svoje igrače, koji su pokazali hrabrost i veštinu na ovom takmičenju.

Kvalifikacije su bile ispunjene izvanrednim mečevima, gde su timovi pokazali svoje najbolje sposobnosti. Svaka zemlja se borila za svoje mesto i pružila gledaocima nezaboravan spektakl. Ovo je samo početak putovanja za najbolje timove, jer će se takmičenje nastaviti na višim nivoima.

PUBG Mobile nova dobra stvar u sprskom gejmingu?

PUBG Mobile kvalifikacije su još jednom potvrdile da je ovo esport takmičenje koje okuplja najbolje igrače iz celog sveta. Svi su svesni važnosti timskog rada, taktike i brzog razmišljanja kako bi se postigao uspeh. Svaki meč je prilika za iskazivanje veština i dokazivanje da su najbolji.

Sada s nestrpljenjem očekujemo dalji tok turnira i želimo svim ekipama puno sreće u njihovim nadolazećim izazovima. Bez obzira na rezultate, ova takmičenja nam pružaju uzbudljive trenutke i dokazuju snagu esporta kao jedinstvene discipline koja spaja igrače iz celog sveta.

Sada verujemo da Srbija ima velike šanse da se domogne i LAN završnice u Jašiju.

Ovogodišnji Svetski Esports Šampionat u organizaciji Međunarodne Esports Federacije (IeSF) će se održati u Rumuniji, u gradu Jašiju od 24. avgusta do 4. septembra, gde će se najbolji esportisti sveta takmičiti za impozantnu novčanu nagradu od pola miliona dolara.

Biške eleminiše 3 protvinika dok je ostao sam na mapi, njegov tim je bio na podu u tom trenutku

Plasman za IeSF šampionat u Jašiju su do sada obezbedile naše CS:GOTekken 7 i eFootball reprezentacije!

Sve aktuelne informacije o IeSF šampionatu, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR i SESE, kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord i Viber grupi za sve vesti o esportu.