OVO SU NAJSKUPLJI CS:GO PREDMETI: Upravljajte svojom ekonomijom kao profesionalni Counter-Strike igrači!

by | Mar 20, 2023 | Esports, Gejming, Video igre | 0 comments

Strategija upravljanja ekonomijom u CS:GO je nedovoljno cenjena veština. Toliko toga morate biti svesni, od bonusa za gubitak, količine korisnosti za svakog igrača, ili čak da li vam je potrebna “eko” runda. To znači da ste svesni najskupljih CS:GO artikala u različitim kategorijama kako biste mogli savršeno da upravljate svojom ekonomijom.

NAJSKUPLJE CS:GO ORUŽJE

M249

FOTO: EarlyGame


Najskuplje CS:GO oružje bi vas moglo iznenaditi. To je M249, sa CS:GO cenom od 5200 dolara, što ga čini najskupljim CS:GO oružjem u celini. Samim tim, to ga čini retkim prizorom na javnim odnosno profesionalnim mečevima, sa visokim ekonomskim troškovima za vaš tim ako izgubite. Nesumnjivo je moćan, sposoban da pogodi neprijatelje jednim metkom iz neposredne blizine, iako vi imate pancir i kacigu. Međutim, ima jedan od najluđih CS:GO obrazaca spreja koji otežava upotrebu. Kada je mnogo precizniji Negev dostupan za samo 1700 dolara, većina se jednostavno odlučuje za jeftiniju opciju.

SCAR-20 I G3SG1

FOTO: CSGOStash


Sledeća na redu je veza između SCAR-20 i G3SG1, CT i T ekvivalenta auto-snajpera. Oni se mogu kupiti po ceni od 5000 dolara za CS:GO i retko se viđaju na orofesionalnoj CSGO sceni. U Silver i Gold Nova, ovo oružje može biti apsolutno brutalno. Kombinacija brzine paljbe i štete može biti prevelika za novije igrače, ali iskusni igrači obično mogu pronaći način da im se suprotstave.

AWP

FOTO: csgodatabase


Treća i poslednja najskuplja CS:GO stavka je AWP. Osnova za mnoge od najskupljih CS:GO skinova. Sa 4750 dolara, oružje je investicija, tako da ovo nećete videti do nekoliko rundi. AWP je zaštitni znak profesionalaca kao što su s1mple, m0NESY, i ZywOo, i koristan je samo u rukama najboljih CS:GO igrači.

NAJSKUPLJIJI “UTILS”


U svakom krugu, upravljanje vašom ekonomijom je jednako važno kao i upravljanje oružjem. Ako učite kako da postanete bolji u CS:GO-u, to će biti važan korak za vas.

Najskuplji CS:GO predmet je CT zapaljiva granata. Sa 600 dolara, može napraviti veliku razliku ukoliko nemate “oklop” na sebi. Međutim, to je najkorisniji deo alata, koji se obično koristi za suzbijanje brzih T-juriša. Videćete ovo na “Hut in Nuke, Stairs on Mirage, and Banana on Inferno” kao neke značajne upotrebe. Njegov ekvivalent na T-strani, Molotov, košta samo 400 dolara, ali ima ograničeniju upotrebu, sa uobičajenom svrhom da zaustavi juriše.

Sledeće je izjednačena cena između Smoke Grenade i HE Granade po 300 dolara. Dimovi su posebno korisni na T-strani kada pokušavate da pronađete ulaz na lokaciju bombe, a može se koristiti i da spreči da vas zapaljive granate izgore. Ako nađete dobar jednosmerni prolaz kroz dim, možete osvojiti runde solo sa samo 300 dolara ulaganja.

HE granate su jasne. Ako pogodite, eksplodira, a igrači umiru. Oni su odlična opcija u eko rundama, ako ceo tim kupi HE granatu i baci je na isto mesto. To je jedinstvena taktika, ali vam može kupiti besplatno ubistvo tokom teških eko rundi.


ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK INSTAGRAM STRANICU ZA JOŠ MNOGO ZANIMLJIVIH PRIČA IZ ESPORT SVETA!