SUDAR NAJBOLJIH SRPSKIH TIMOVA: FTY eSports je šampion nacionalnih PUBG MOBILE kvalifikacije!

by | Mar 21, 2023 | Esports, Gejming, Video igre | 0 comments

Posle napetog takmičenja sa najboljim PUBG MOBILE timovima iz Srbije, FTY eSports je ovog vikenda trijumfovao na nacionalnim kvalifikacijama za Svetsko IeSF Prvenstvo! Time je osigurao plasman za evropske kvalifikacije, gde će odmeriti snage sa najjačim ekipama iz regiona. Svaka čast!

U nedelju, 19. marta održale su se dugoočekivane PUBG MOBILE IeSF kvalifikacije, koje se u našoj zemlji organizuju po prvi put. Na turniru su se okupili najveštiji timovi Srbije, tako da je konkurencija bila vrlo solidna. FTY eSports se ipak pokazao kao najbolja ekipa, zauzevši prvo mesto na tabeli sa ukupno 61 poenom.

RUR i SESE bi želeli da se zahvale svim učesnicima i čestitaju momcima iz FTY eSports. Ostalo je još samo da im poželimo sreću na predstojećim regionalnim kvalifikacijama. Najbolji sa tog turnira će putovati za Jaši, gde će se na velikoj sceni održati završnica Svetskog Esports Šampionata, od 24. avgusta do 04. septembra 2023. godine! Podsećamo, samo tri PUBG MOBILE ekipe iz Evrope će proći u finalnu fazu svetskog prvenstva. Datum regionalnih kvalifikacija će biti objavljen naknadno.

Za FTY eSports nastupaju:

  • Vladimir ”VSTxBISKE斯” Biševac
  • Aleksandar ”SlimeCoa77” Cvijanović
  • Veljko ”ftyS1MPLEgod” Zubić
  • Marko ”MAKŠA999” Makša

Nacionalne kvalifikacije za Svetski IeSF Šampionat 2023 polako privodimo kraju. Do sada su odabrani predstavnici za Tekken 7 – Vlada ”Coldheart” StankovićDotu 2 – Level UP EsportsCS:GO – iNation i PUBG MOBILE – FTY eSports. Narednog vikenda, 25. i 26. marta odigraće se nacionalne kvalifikacije za eFootball 2023 – prijave su i dalje otvorene!

Ako ste propustili ovogodišnje nacionalne PUBG MOBILE kvalifikacije, snimak mečeva možete pogledati OVDE!


ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK INSTAGRAM STRANICU ZA JOŠ MNOGO ZANIMLJIVIH PRIČA IZ ESPORT SVETA!