NAJBOLJI LEAGUE OF LEGENDS IGRAČ SVIH VREMENA: Upoznajte legendu LoL-a i saznajte kolika je njegova zarada od igranja na turnirima!

by | Mar 8, 2023 | Esports, Video igre | 0 comments

League of Legends je jedna od najpopularnijih igara u e-sport svetu. Tokom godina, ova igra je iznedrila nekoliko velikih imena koja su dominirala na najvećim svetskim turnirima. Ipak, pitanje koje se često postavlja jeste ko je najbolji LoL igrač svih vremena i kolika je njegova zarada?

Prema statistikama, jedan od najboljih LoL igrača svih vremena je Lee Sang-hyeok, poznatiji pod nadimkom “Faker“. On je profesionalni igrač iz Južne Koreje koji igra za ekipu SK Telecom T1. Faker je jedan od najuspešnijih igrača u istoriji LoL-a i osvojio je mnoge velike turnire u karijeri.

FOTO: Reddit

Faker je prvi put postao svetski prvak u LoL-u 2013. godine, a zatim je tri godine zaredom osvajao tu titulu sa ekipom SK Telecom T1. Tokom svoje karijere, osvojio je brojne nagrade i priznanja, uključujući titulu najboljeg igrača na svetu nekoliko puta.

Kada je reč o zaradi, Faker je zaradio oko 1,3 miliona dolara od turnira i nagrada samo u 2021. godini, a ukupna zarada mu se procenjuje na preko 5,5 miliona dolara. On je takođe popularan i na društvenim mrežama, gde ima veliki broj pratilaca i podržava različite brendove.

Međutim, iako se mnogi slažu da je Faker jedan od najboljih igrača u istoriji LoL-a, postoje i drugi igrači koji su takođe ostavili veliki trag u ovom sportu. Na primer, Ming “ClearLove” Kai iz Kine i Søren “Bjergsen” Bjerg iz Danske su takođe među najboljim igračima u istoriji LoL-a.

U svakom slučaju, League of Legends je igra sa velikim brojem talentovanih igrača, a najbolji od njih donose ogromne zarade igrajući na najvećim svetskim turnirima. Faker je jedan od najvećih igrača u istoriji LoL-a, a njegova dominacija i zarada su dokaz koliko je ova igra postala važan deo e-sport industrije.


ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK INSTAGRAM STRANICU ZA JOŠ MNOGO ZANIMLJIVIH PRIČA IZ ESPORT SVETA! 

Pozivaju se svi PUBG MOBILE igrači!