Ko će biti prvi Roksin protivnik u eFootball plejofu IeSF šampionata i stanje na tabeli posle prvog dana PUBG MOBILE turnira na IeSF prvenstvu

by | Aug 30, 2023 | Esports, Gejming, IeSF, Video igre | 0 comments

Roksin prvi plejof meč protiv reprezentativca Ujedinjenih Arapskih Emirata počinje tek u petak, 1. septembra u 14:30 časova!

Roksa je u grupnoj fazi prvog dana imao vrlo ubedljiv nastup protiv Haitija, Mađarske i Džibutija, dok ga je reprezentativac Saudijske Arabije malo namučio, pošto je Roksa taj duel završio sa jednom pobedom i jednim porazom. Prva utakmica protiv Sirije se završila sa rezultatom 8-2 za Roksića, dok se druga utakmica završila sa nerešenim rezultatom, 0-0.

Po poenima, Marko je na kraju grupne faze bio izjednačen sa Saudijskom Arabijom, ali pošto je imao jedan gol manje, završio je na drugom mestu u grupi.

U njegovom prvom plejof meču, koji će se odigrati u petak, dana 1. septembra u 14:30 časova, odmeriće snage sa predstavnikom Ujedinjenih Arapskih Emirata. Pobednik ovog meča će se u sledećem kolu susresti sa Nemačkom.

Ako gledamo suve rezultate i performans u grupnoj fazi, Roksa bi bez problema trebalo da uzme pobedu u ovom duelu.

Roksin protivnik je opasan igrac
Foto: SESE

Danas se odigrala prva runda PUBG MOBILE mečeva na svetskom esports šampionatu u Jašiju. Hajde da pogledamo kako stoji Srbija!

Za srpsku PUBG MOBILE reprezentaciju nastupaju Vladimir ”BISKE” Biševac, Aleksandar ”Coa77” Cvijanović, Marko ”MAKŠA999” Makša i Marko Antoni ”Melaz” Melas, koji su se na nacionalnim kvalifikacijama SESE powered by Meridian pokazali kao ubedljivo najbolja ekipa.

Na IeSF šampionatu će se igrati ukupno 18 mečeva periodu od tri dana, od 29. do 31. avgusta. Nakon finalnog meča, tri ekipe sa najviše poena će osvojiti medalju. Nažalost, zbog ozbiljnih tehničkih problema, prvog dana se održalo pet umesto šest mečeva.

Kao što možete da vidite u tabeli ispod, Srbija se trenutno nalazi na osmoj poziciji. Za sada, ubedljivo najbolje se pokazala reprezentacija Kirgistana, koja je u svakom meču imala veliki broj fragova i sjajan plasman.

Međutim, ovo je tek pet od ukupno 18 mečeva, tako da Srbija ima još dosta vremena da napravi preokret!

pubg srbija ceka novu sansu
Foto: SESE

Evo rasporeda za sutrašnji dan:

pubgm-srbija-iesf2023-r-d2
Foto: SESE

Mečeve možete gledati na zvaničnom IeSF Twitch kanalu!

https://player.twitch.tv/?channel=iesf_pubgm&parent=rur.rs

Naši CS:GO i eFootball igrači čekaju na svoje mečeve koji počinju tek 1. septembra. Verujemo da PUBG ekipa iako relativno mlada može doći do trećeg mesta. Ekipa Kirgistana i Turske stvarno deluje impozantno, ali ništa manje ne vredi i naša ekipa. Želimo da napomenemo da igrači iako mladi poseduju veliko znanje u ovoj igri. Dokaz smo mogli da vidimo i u jučerašnjem meču gde smo izvukli drugo mesto. Coa77 je imao neverovatanu 1v4 situaciju, gde je uspeo da obori tri kirgistanska igrača, ali malo mu je falilo da napravi najbolji potez na turniru. Svakakoi čekamo novu šansu kada će naša ekipa izaći na teren i pokazati šta ume! Verujemo da su se navikli na postavku turnira i da je trema davno zaboravljena.

Sve aktuelne informacije o IeSF šampionatu, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR i SESE, kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.