Games.con – najveći festival gejminga i pop kulture u regionu počinje 8. decembra!

by | Dec 7, 2023 | Esports, Eventovi, Gejming, IT, Video igre | 0 comments

Nezaboravna zabava za ljubitelje video igara, filmova, serija, stripova, animea i društvenih igara svih uzrasta!

Games.con ekipa se vraća sa osmim izdanjem vašeg voljenog festivala! Posetite Halu 1 i 1A Beogradskog Sajma od 8. do 10. decembra i pripremite se da se zabavite kao nikad u životu!

Games.con je festival posvećen ljubiteljima gejminga i popularne kulture, ali i svima onima koji žele da se igraju i takmiče. Pod parolom “levelovati se mora”, festival okuplja kompletnu industriju moderne zabave na jednom mestu, kao i desetine hiljada posetilaca koje čeka izuzetno bogat i raznovrstan sadržaj.

Foto: Radovan Rosić

Strastveni fanovi video igara će imati priliku da saznaju sve o novitetima iz globalne i domaće gejming industrije, da isprobaju neke od najnovijih naslova, ali i da pokažu svoje veštine na mnogim esports turnirima. Igre poput Counter-Strike 2, EA Sports FC 24 i Mortal Kombat 1 rezervisane su za one sa takmičarskim duhom, a pobednike očekuju vredne novčane nagrade! Pored toga, na Games.con festivalu ćete pronaći novitete iz sveta moderne tehnologije i najrazličitijih sfera pop kulture, kao što su anime, mange, knjige i najaktuelnije serije i filmovi. Mnogi štandovi će organizovati giveaway takmičenja, tako da će srećni dobitnici osvojiti sjajne nagrade!

Games.con vam pruža priliku da steknete nova prijateljstva igrajući društvene igre i kvizove, a za one kojima timski rad nije stran, možete da testirate vaše detektivske sposobnosti u Escape room-u. Ne smemo da zaboravimo ni na cosplay takmičenje koje nas svake godine ostavi bez teksta, ali i Market Square, kao i mogućnost da se oprobate u mačevanju. Na festivalu vas čeka još pregršt uzbudljivog sadržaja i zanimljivog programa, tako da će biti ponečeg za svakoga.

Foto: Radovan Rosić

Velika vrata Games.con festivala otvaraju se u petak, 8. decembra u 10 sati ujutru. Karte možete kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a kao i na blagajni ispred hale sajma.

Uplovimo zajedno u fantastične doživljaje i proslavimo osmi rođendan Games.con festivala! Čekamo vas!


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord i Viber grupi za sve vesti o esportu.