BLAZE CUP – RUR NAJAVLJUJE POSLEDNJE KVALIFIKACIJE

by | May 30, 2023 | Esports, Gejming, Video igre | 0 comments

Pozivaju se svi kanteraši!

RUR vam sa zadovoljstvom predstavlja novi Counter-Strike turnir, Blaze Cup, organizovan u saradnji sa Lenovom.

Slično formatu zimskog Frost Cupa, Blaze Cup je podeljen u dve faze. Prva faza se sastoji od četiri kvalifikaciona turnira, odakle će se pobednici svakog plasirati za LAN turnir u Beogradu.

Četvrti, a ujedno i poslednji kvalifikacioni turnir će se odigrati u subotu, 3. juna u 14:00 časova. Možete se prijaviti preko sledećeg linka!

Prijave za četvrte kvalifikacije su otvorene samo za igrače iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Bugarske i Makedonije!

Velika završnica Blaze Cupa je zakazana za 17. jun. Nagradni fond LAN finala u Beogradu je raspoređen na sledeći način:

  1. mesto – 1500€
  2. mesto – 700€
  3. mesto – 150€
  4. mesto – 150€

Četvrte, a ujedno i poslednje kvalifikacije za Blaze Cup će se održati 03.06. u 14:00 časova.

LAN finale u Beogradu je zakazano za 17.06!

Kako se prijaviti

Prijavi možete pristupiti preko ovog Faceit linka: https://www.faceit.com/en/championship/d40146a4-938e-4d82-a89a-d3de38f4a075/RUR%20Blaze%20CUP%20Adria%20Only%20-%204th%20qualifier

Četvrte kvalifikacije su otvorene samo za igrače iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Bugarske i Makedonije!

Za sve informacije o turniru posetite ovaj link.

Prenos turnira će biti emitovan na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu!

Recap trećih kvalifikacija

Počele su kvalifikacije jako uzbudljivo sa 8 jakih ekipa koje su se uspešno prijavile na turnir. U prvom kolu imali smo zanimljive rezultate:

  • Lolovoz 1:0 Ajmooo
  • RISPEKT 1:0 xTeam
  • Prem G0ds 1:0 NoHands Team
  • Animals 0:1 Mali Hrast
faceit.com/ruresports

Najinteresantniji meč je bio ubeljidov između ekipa Prem G0ds i NoHands team-a. Na krilima KiMaRR-a koji je skupio 22 fragova i tri tripple kill-a, doneo je svom timu pobedu od 16:9. Ostali timovi su deklasirali svoje protivnike. Šta više sva tri tima su skupila zajedno 5 rundi.

Odmah od starta ostalo je četiri ekipe koje su pokazale da su sa razlogom na ovim kvalifikacijama.

Rezultati polufinala:

  • Lolovoz 12:16 RISPEKT
  • Mali Hrast 16:4 Prem G0ds

RISPEKT je počeo ovaj meč sa neverovatnim clutch potezom sarenog, koji je dao vetar u leđa svojoj ekipi. Ekipa lolovoza sa _dusanom_ kao vodeći u svom timu je imao navije da pokaže na ovom meču, ali to nije bilo dovoljno. Katalic i DEE sa po 27 fragova, odnosno 23, su nosili ekipu RISPEKTA u finalni meč. Opet se po navici igrala INFERNO mapa, možda i najigranija mapa na svetu, a pogotovu na našim prostorima.

Na drugoj strani ekipa Prem G0ds je doživela debakl od ekipa MaliHrast rezultatom 16:4. Nije imao šta više da ponudi KiMaRR na ovom turniru, jer sam nije mogao ništa. Sa druge strane illiya sa nestvarnih 24:3:7, nosi svoj tim do ubedljivog rezultata.

Finale

Na papiru, očekivali smo da će sve da pršti u finalu jer igrači u obe ekipe su bili na visini zadatka ceo turnir.

Da ne napominjemo više koja je mapa bila (Inferno, kao i uvek), bivši igrač Partizan Esports, c0llins je imao šta da kaže u ovom finalu i obezbedi svom timu slot na LAN završnicu. Moramo da napomenemo da su svi iz tima RISPEKT bili na visnini zadatka i da je prosek tima bio po fragobivma bio 17.6 po igraču.

blaze cup finalni mec kvalifikacija
youtube/klanrur

Lepa jako uvertira za LAN koji se održava 17.06!