BLAZE CUP KVALIFIKACIJE – RUR NAJAVLJUJE TREĆE

by | May 23, 2023 | Esports, Gejming, Video igre | 0 comments

Prijavite se i takmičite se za nagradni fond od 2500€!

Blaze Cup – Treći kvalifikacioni turnir

Letnje izdanje Frost Cupa je odmah iza ugla – treća runda kvalifikacija počinje 27. maja!

Pozivaju se svi kanteraši!

RUR vam sa zadovoljstvom predstavlja novi Counter-Strike turnir, Blaze Cup, organizovan u saradnji sa Lenovom.

Slično formatu zimskog Frost Cupa, Blaze Cup će biti podeljen u dve faze. Prva faza se sastoji od četiri kvalifikaciona turnira, odakle će se pobednici svakog plasirati za LAN turnir u Beogradu.

Treći kvalifikacioni turnir će se odigrati u subotu, 27. maja u 14:00 časova. Možete se prijaviti preko sledećeg linka! Poslednji kvalifikacioni turnir će se odigrati u sledeću subotu!

Prijave za treće i četvrte kvalifikacije su otvorene samo za igrače iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Bugarske i Makedonije!

Velika završnica Blaze Cupa je zakazana za 17. jun. Nagradni fond LAN finala u Beogradu je raspoređen na sledeći način:

  1. mesto – 1500€
  2. mesto – 700€
  3. mesto – 150€
  4. mesto – 150€

Treće kvalifikacije za Blaze Cup će se održati 27.05. u 14:00 časova. Preostali četvrti turnir će se odigrati u sledećim terminima:

  • Četvrte kvalifikacije – 03.06. u 14:00

LAN finale u Beogradu je zakazano za 17.06!

Prijavi možete pristupiti preko ovog Faceit linka: Prijavi možete pristupiti preko ovog Faceit linka: https://www.faceit.com/en/championship/158d8767-a9b7-4e20-9b56-09c8d05631f6/RUR%20Blaze%20CUP%20Adria%20Only%20-%203rd%20qualifier

Najbolja ekipa sa svakog od četiri kvalifikaciona turnira će se plasirati za LAN finale.

Za sve informacije o turniru posetite ovaj link.

Prenos turnira će biti emitovan na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu.

Recap drugih kvalifikacija

Da počenemo sa timova. Ovogodišnje druge kvalifikacije BlazeCUP-a su imale ukupno 21 uspešno registrovani tim. Sigurno na papiru mogli smo da vidimo neke poznatije igrače koji su igrali za timove: LOLOVOZ, CyberMD, kao i no matter i litvansko-estonsku ekipu The Pokemons.

U 14h ravno, @marecaster je otvorio prenos, poželeo ekipama dobrodošlicu i puno sreće.

Detaljnije

Turnir je započeo s nekoliko slabijih mečeva koji nisu privukli veliku pažnju, budući da su ekipe uglavnom dominirale nad svojim protivnicima. Rezultati tih mečeva nisu izazvali veliko uzbuđenje među gledateljima.

Međutim, prvi ozbiljniji meč privukao je pažnju svih ljubitelja turnira. U centru pažnje nalazilo se napet i uzbudljiv meč između timova “CyberMD” i “NoMatter”. Obe ekipe su se dokazale kao ozbiljni protivnici, ali je pobedu uzela ekipa nomatter sa 11:16 na mapi Vertigo.

BlazeCUP tournament done by KLANRUR.
youtube/klanrur

No matter je tako nastavio ka finalu gde ih je čekao pobednik drugog polufinala između ekipe The Pokemons i Mahnitovi. Pružali su otpor igrači Mahnitova, skoro svi iz ekipe su imali odličan performans, ali Lok1o_O igrač The Pokemon ekipe, sa 3x po tri ubistva u rundi, donosi jako bitne runde i na kraju meč poen za pobedu od 16:12

U finalu očekivala se strašna borba između dve najbolje ekipe sa kvalifikacionog turnira. The Pokemons i ekipa NoMatter su ukrstili koplja. Pucalo je na sve strane, non stop vraćanje eko rundi dovelo nas je do uzbudljive završnice. Kapiten ekipe The Pokemons je nastavio da melje protivnike sa 28 fragova, ali na drugoj strani igrač Magic888 kapiten tima nomatter je briljirao sa fragom više i doneo neverovatnih 16:14 svojoj ekipi.

Ukrajinska ekipa je pokazala najviše zananja i spretnosti na kraju.

Šta još predstoji?

Ostala su još dva kvalifikaciona turnira koja će biti zatvorenog tipa za adria region. Kako bi se sprečilo da ceo turnir bude na internacionalnom nivou.

Želimo napomenuti da na sledećim kvalifikacijama za turnir će imati priliku da učestvuju samo ekipe iz Adria regiona. Ovo je prilika za te ekipe da pokažu svoj kvalitet protiv dve inostrane ekipe koje su već obezbedile svoje mesto na turniru.

Važno je napomenuti da je prva ekipa sa kvalifikacionog turnira otkazala svoje učešće iz objektivnih razloga. Kao rezultat toga, sledeća ekipa koja je bila plasirana na tom turniru je ekipa “BUDI2”. Oni su dobili pozivnicu da učestvuju na završnom turniru kao zamena za prvobitno plasiranu ekipu.

Uskoro se približavamo završnici turnira, i sa nestrpljenjem čekamo da vidimo ko će doći u Beograd, na završni LAN turnir.