TOP 5 VIDEO IGARA SA IMPRESIVNOM GRAFIKOM: Od postapokaliptičnih svetova do grčke mitologije – igre koje ostavljaju bez daha!

by | Mar 16, 2023 | Esports, Gejming, Video igre | 0 comments

Da li vam se nekada desilo da vas neko pita da mu preporučite video igre sa najboljom grafikom?

Odgovor na ovo pitanje je subjektivan jer zavisi od ličnog ukusa i preference svakog pojedinca. Postoji mnogo video igara koje su poznate po svojoj impresivnoj grafici, a neke od najpoznatijih su:

  1. The Last of Us Part II – Ova igra zaista impresionira svojim detaljnim prikazom postapokaliptičnog sveta u kojem se odvija. U igri se koriste najnoviji grafički efekti, a likovi su izuzetno realistični.
  2. Red Dead Redemption 2 – Ova igra donosi prelepe pejzaže i detaljno prikazane karaktere u otvorenom svetu divljeg zapada.
  3. God of War – Ova igra ima sjajnu grafiku sa detaljnim prikazom grčke mitologije. Posebno su impresivne scene borbe protiv mitoloških čudovišta i bogova.
  4. Horizon Zero Dawn – Ova igra se odvija u postapokaliptičnom svetu sa robotima koji izgledaju kao životinje. Grafika je sjajna, a svet izgleda neverovatno detaljno.
  5. Cyberpunk 2077 – Iako je ova igra imala problema u svom izdanju, njen detaljni prikaz futurističkog sveta u kojem se odvija je impresivan.

Ove igre su samo neke od mnogih koje imaju impresivnu grafiku, ali kao što smo već pomenuli, ovo pitanje je subjektivno i odgovor će zavisiti od ličnog ukusa i preference svakog pojedinca.

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDAJU OVE VIDEO IGRE:

The Last of Us Part II

Red Dead Redemption 2

God of War

Horizon Zero Dawn

Cyberpunk 2077


ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK INSTAGRAM STRANICU ZA JOŠ MNOGO ZANIMLJIVIH PRIČA IZ ESPORT SVETA!