Sve što treba da znate o Nacionalnom Kupu u Ukrajini!

by | Aug 17, 2021 | Uncategorized | 0 comments

Nacionalni Kup je veliko PES21 takmičenje koje počinje krajem ove nedelje i koje će se održati u Ukrajini. Našu zemlju će predstavljati Đorđe ”Djole95” Milićević, koji će zajedno sa predstavnikom SESE otputovati u Kijev već u petak 20. avgusta.

Nacionalni kup je veliko PES21 takmičenje u organizaciji Internacionalne esports federacije, EEF-a i Ukrajinske esports asocijacije. Na njemu će se takmičiti najbolji pojedinci iz Evrope, a podršku je pružila i ukrajinska vlada, zbog čega će ovaj događaj imati nagradni fond of $5,000.

Kao što smo već pomenuli, naši predstavnici će u Ukrajinu otputovati već u petak, kada će imati priliku da se upoznaju sa delegatima. Narednog dana će se održati ceremonija otvaranja, pre nego što igrači budu leteli u Krivi Rog, rodni grad ukrajinskog predsednika, gde će se turnir i održati.

Turnir zvanično počinje u nedelju 22. avgusta u 12:00. Đorđe će već prvog dana odigrati četiri meča grupne faze, dok će preostala dva meča grupne faze odigrati u ponedeljak. U slučaju da se plasira u četvrtfinale, taj meč će takođe odigrati u ponedeljak.

Polufinala i finale su zakazani za 24. avgust, a odmah nakon toga će pobednicima biti uručene nagrade. Tada sledi i ceremonija zatvaranja.

Nagradni fond ovog turnira iznosi $5.000, a raspodela je sledeća:

  1. 2.000$
  2. 1.000$
  3. 600$
  4. 400$
  5. 300$
  6. 300$
  7. 200$
  8. 200$

Mi Djoletu želimo puno sreće na turniru, a sve ostale informacije o samom Nacionlanom Kupu možete pronaći na sajtu RUR. Intervju sa predstavnikom Srbije možete pročitati na sledećem linku.