Stefan ”Kepa” Slavković brani titulu srpskog IeSF predstavnika!

by | Sep 21, 2020 | Uncategorized | 0 comments

Trijumfom na finalnim IRL 2020 PES kvalifikacijama Stefan ”Kepa” Slavković ponovo dokazuje da je najbolji Pro Evolution Soccer igrač u celoj Srbiji.

Danas ste imali priliku da gledate uzbudljivu borbu 8 najboljih PES-ovaca Srbije. Posle dve runde kvalifikacija, ovi igrači su se sastali u jednom finalnom okršaju, koji je odlučio srpskog reprezentativca na evropskim kvalifikacijama za 12. IeSF prvenstvo u Izraelu. Prenos je bio emitovan na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu.

Prvo smo krenuli od grupne faze. Jasno smo mogli da vidimo dominaciju Kepe i MeGuste, a mikipfc93 i Roksa su im bili odmah za petama. Upravo su se samo ova četiri igrača plasirala u narednu, plejof fazu sa duplom eliminacijom, dok su Sipkasti, Djole95, DesertGalacticos i krle nažalost napustili takmičenje.

Kepa i Roksa su započeli plejof u punom gasu, savladavši svoje protivnike mikipfc93 i MeGustu sa rezultatom 2:0. Usledio je njihov međusobni okršaj u upper bracket finalu, gde je posle izuzetno uzbudljive 2:1 serije Roksa uspeo da baci Kepu u lower bracket. Kepa je sada morao da savlada MeGustu kako bi izbegao eliminaciju.

pes2020-finale-irl-bracket11-kepa

Usledila je još jedna serija neverovatnih utakmica, ali je Kepa na kraju ovog duela ipak uspeo da se plasira u veliko BO5 finale, i dobije šansu za revanš sa Roksom.

Roksa je u finale ušao pun samopouzdanja, i to sa jednom utakmicom prednosti. Na Kepi je bilo da odigra besprekornu igru, kakvu možemo očekivati od srpskog reprezentativca na 11. IeSF prvenstvu.

Po Kepinom nastupu smo mogli da vidimo da je spreman za evropske kvalifikacije. Dve partije kasnije, bilo je 2:1 za Kepu.

Usledila je finalna, i potpuno nezaboravna utakmica, koja je odlučila sve. Sve je bilo na penalima.

penali-pes-irl2020-finale1-kepa

Kakva utakmica, kakva zabava.

Posle izuzetno napetih šutova, Kepa je trijumfovao nad Roksom i postao srpski predstavnik na evropskim kvalifikacijama za 12. svetsko IeSF prvenstvo.

RUR bi još jednom želeo da se zahvali takmičarima i čestita Kepi na uspešnoj završnici. Ostalo je još samo da mu poželimo sreću na predstojećim evropskim kvalifikacijama, koje će se održati 20. oktobra.

Ako ste slučajno propustili ovo uzbudljivo finale, snimak pogledajte OVDE, ili u prilogu ispod.