ŠTA SVE ZNAMO O GTA 6: Video igra koja će biti izvan svog vremena – lokacija, priča, grafika i eventualni datum izlaska na jednom mestu!

by | Mar 7, 2023 | Esports, Video igre | 0 comments

Grand Theft Auto (GTA) je popularna serija video igara koja je već dugi niz godina prisutna na gaming sceni. Od izlaska poslednje verzije igre, GTA 5, mnogi igrači širom sveta iščekuju najavu sledeće igre u seriji, GTA 6. U ovom tekstu, pogledaćemo šta se zna o ovoj igri i šta možemo očekivati kada bude puštena u prodaju.

Iako je Rockstar Games, tvorac serije GTA, zadržao tajnost u vezi sa GTA 6, postoje neke informacije koje su procurele u javnost. Prema izvorima bliskim kompaniji, igra će se najverovatnije odvijati u Vice City-ju, fiktivnom gradu smeštenom na Floridi, slično kao u igri GTA: Vice City iz 2002. godine. Igra će takođe navodno biti smeštena u različitim periodima, a igrači će moći da putuju unazad i napred kroz vreme kako bi doživeli različite epohe grada.

U vezi sa pričom, postoje glasine da će igrači preuzeti ulogu dva lika, jednog muškog i jednog ženskog, u skladu sa savremenim trendovima u video igrama. Takođe se navodi da će igra imati mnogo dublju priču nego prethodne verzije, sa kompleksnim likovima i dubljim narativom.

Grafika i gameplay takođe će biti poboljšani u GTA 6, a igra će imati i više interakcije sa okolinom, uključujući različite vremenske uslove i dinamičan svet. Međutim, postoje i glasine da će se igra više fokusirati na online sadržaj, nego na singleplayer kampanju.

FOTO: Gadget Lite

Iako je datum izlaska igre još uvek nepoznat, mnogi veruju da bi igra mogla biti lansirana 2023. godine. Međutim, ovo je samo spekulacija, jer Rockstar Games nije zvanično potvrdio datum izlaska igre.

Na samom kraju možemo zaključiti da iako se zna malo o GTA 6, postoje informacije koje sugerišu da će igra biti impresivna. Sa novom pričom, poboljšanim grafičkim elementima i novim interakcijama sa okolinom, igrači mogu očekivati mnogo više uzbudljivog iskustva u Vice Cityju. Međutim, sve dok Rockstar Games ne izda zvaničnu najavu ili datum izlaska, ostaje nam samo da čekamo i vidimo šta će nam ova igra doneti u budućnosti.


ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK INSTAGRAM STRANICU ZA JOŠ MNOGO ZANIMLJIVIH PRIČA IZ ESPORT SVETA!