Srpski reprezentativci doputovali u Singapur!

by | Dec 15, 2021 | Uncategorized | 0 comments

Uskoro počinju Globalne esports igre, veliko takmičenje u organizaciji GEF-a, koje će se održati u Singapuru. Predstavnici Srbije su jutros doputovali, a sada će imati dva dana da se pripreme za mečeve koji slede!

Na velikom GEG (Global Esports Games) turniru će se igrati tri različite igre: Dota 2, Street Fighter V i eFootball 2022. Što se naše zemlje tiče, mi ćemo imati predstavnike u Street Fighteru i eFtooballu, igri koju smo do skoro zvali PES.

Predstavnik Srbije na Street Fighter turniru je Bojan Ilić, momak koji dobro poznat svakome ko je ikada učestvovao na domaćim turnirima. Ovu tabačinu igra preko 20 godina, učestvovao je na mnogim turnirima, a sada će ponovo dobiti priliku da se oproba na velikoj sceni.

Za razliku od SFV-a, konkurencija za PES u Srbiji je mnogo veća. Okupio se veliki broj vrhunskih igrača, ali je Krle uspeo da napravi nekoliko iznenađenja i da se domogne prvog mesta, koje mu je obezbedilo putovanje u Singapur. Ovo je jedan od prvih turnirima na kojima će se igrati nova verzija igre, zbog čega je gotovo nemoguće reći ko bi mogao da bude favorit.

Naši predstavnici su jutros doputovali u Singapur, a sam turnir će se igrati 18-19. decembra. Prenos svih mečeva možete gledati preko zvaničnog Youtube kanala. Sve ostale informacije možete pronaći na sledećem linku!