SRBIJA JE U POLUFINALU! Đorđe Milićević savladao Vučetu Šćepanovića sa 2-0

by | Aug 23, 2021 | Uncategorized | 0 comments

U četvrtfinalu Evropskog Nacionalnog PES21 Kupa, srpski reprezentativac, Đorđe ”Djole95” Milićević je savladao Vučetu Šćepanovića sa 2-0 i tako uspeo da obezbedi plasman u polufinale, gde će sastati se pobednikom meča Severne Makedonije i Azerbejdžana. Taj meč je trenutno u toku!

Iako je ovaj meč bio zakazan u 15:00, Đorđe i Vučeta su svoj meč započeli nešto ranije. Odmah u početku je bilo evidentno da se šampion Srbije bolje pripremio, zbog čega je ubrzo došao do vodećeg gola. Iako je do kraja prvog poluvremena imao inicijativu, rezultat je ostao nepromenjen. Drugo poluvreme je bilo dosta uzbudljivije, a crnogorski reprezentativac je konačno stvorio nekoliko opasnijih napada. Djole ne samo da je uspeo da se odbrani, već je i nakon dve sjajne kontre postigao dva prelepa gola, zbog čega je na kraju došao do ubedljive pobede.

Drugi meč je bio potpuno drugačija priča. Crnogorac je presingom na početku iznenadio našeg reprezentativca, zbog čega je nakon samo 15 minuta igre došao do 2-0. Taj rezultat je stajao sve do 49. minuta, kada se sve menja. Đorđe počinje da igra svoju prepoznatljivu igru i za samo 20 minuta kompletno preokreće rezultat. Konačan rezultat bio je 3-2, čime je naš predstavnik osigurao plasman u polufinale.

Polufinalni mečevi će se igrati sutra od 10:00 po našem vremenu, dok je finale zakazano za 13:30. Kao i danas, sve mečeve ćete moći da pratite preko sledećeg linka!