PALA JE I SEVERNA MAKEDONIJA! Finale između Srbije i Turske počinje u 13:30

by | Aug 24, 2021 | Uncategorized | 0 comments

U polufinalnom okršaju Evropskog Nacionalnog PES21 Kupa, Đorđe ”Djole95” Milićević je savladao Davida Garevskog sa 2-0, čime se plasirao u finale, gde ga čeka turski reprezentativac, koji je bio bolji od Portugalca.

Prvi na programu su bili Portugal i Turska, gde je Mučahit Sevimli bez previše problema došao do pobede od 2-0, pošto je u prvom meču slavio sa 4-0, dok je u drugom bilo 6-3. Odmah po završetku tog meča, usledio je okršaj Đoleta i Davida.

Za razliku od prvog polufinala, ovde smo gledali mnogo neizvesniju igru. Na prvom meč nije bilo golova sve do 71. minuta, kada je Srbija konačno povela. Makedonac je pokušavao da izjednači, ali se naš predstavnik sjajno branio, zbog čega je uspeo da povede u konačnom rezultatu.

U drugom meču je Đole došao do rane prednosti, što je stavilo Davida u lošu poziciju, pošto on nije smeo da izgubi ovaj meč, ukoliko bi želeo da se plasira u finale. Ipak, Srbija je kontrolisala meč, a onda je Đole još jednim pogotkom u poslednjim minutima meča stavio tačnu na ovaj duel.

Finalni okršaj između Srbije i Turske je zakazan za 13:30. Ova dva momka su već imala priliku da se sretnu na ovom turniru i to tokom grupne faze. Prvi put je slavio Turčin sa 4-1, da bi u drugom meču naš reprezentativac pobedio sa 3-2. Meč za treće mesto između Severne Makedonije i Portugala će početi u 12:30.