Srbija bira predstavnike za Dota 2 IeSF Svetski šampionat – Prijave su otvorene!

by | May 24, 2021 | Uncategorized | 0 comments

Ukoliko ste ikada imali želju da predstavljate našu zemlju na internacionalnoj sceni, sada imate priliku tako nešto i da uradite! Igrate Dotu 2 i poznajete još četiri drugara koja isto vole da se takmiče?  SESE vas poziva da se prijavite na prvi kvalifikacioni turnir za IeSF Svetski šampionat, koji će se održati već 6. juna!

Kao i prethodne dve godine, IeSF ponovo okuplja najbolje Dota 2 reprezentacije na svetu. Nažalost, zbog pandemije virusa Covid-19, prethodne godine nismo imali prilike uživo da gledamo naše momke kako se takmiče, pošto se turnir odigrao online na regionalnom nivou. Srbija je na tom turniru završila na fantastičnom drugom mestu, a sada se nadamo da će na najvećem IeSF šampionatu ikada uspeti da naprave još bolji rezultat.

Prijave su otvorene za sve zainteresovane igrače, a najbolja dve ekipe sa prvog i drugog kvalifikacionog turnira će se plasirati u veliko finale. Pobednici tog velikog turnira će imati priliku da predstavljaju našu zemlju na regionalnom turniru, odakle će najbolji leteti za Izrael, gde će se odigrati velika završnica!

Svi mečevi će biti u Bo1 single elimination formatu, osim polufinala i finala. (organizator je u stanju da promeni pravila u zavisnosti od broja prijavljenih igrača).

Možete se prijaviti klikom na sledeći link. Na istom linku možete pronaći sva pravila vezana za turnir.