Srbija bira predstavnika za PES21 Nacionalni kup u Ukrajini – Prijavite se!

by | Jul 28, 2021 | Uncategorized | 0 comments

Internacionalna esports federacija, EEF i Ukrajinska esports asocijacija organizuju Nacionalni PES21 kup na kojem će se takmičiti najbolji pojedinci iz svih evropskih zemalja. Turnir je podržala ukrajinska vlada, kao i fudbalska asocijacija, zbog čega će ovaj spektakl imati nagradni fond od $5,000.

Ukoliko igrate PES i imate želju da se takmičite na najvišem nivou, mi vas ovim putem pozivamo da se prijavite na kvalifikacioni turnir koji će se održati 31. jula. Prijave su poptuno besplatne, ali za za razliku od nekih ranijih naših turnira, maksimalan broj učesnika biće 64.

Pobednik ovog turnira će dobiti plaćen put na turnir u Ukrajini, gde će posetiti dva grada, Kijev i Krivi Rog. Takođe će imati priliku da poseti kuću fudbalskog saveza Ukrajine i naravno ono najvažnije, a to je da se takmiči na velikom kupu, gde će imati priliku da se bori za nagradni fond od $5,000.

Svi mečevi će biti u BO3 single elimination formatu (organizator je u stanju da promeni pravila ako dođe do premalo ili previše prijava).

Sva pravila, kao i sam prijavni list možete pronaći na sledećem linku.