Milozof je pobednik drugih Tekken kvalifikacija za svetsko IeSF prvenstvo!

by | Jul 26, 2021 | Uncategorized | 0 comments

Druga runda Tekken 7 kvalifikacija za svetsko IeSF prvenstvo je završena. Šampion je Miloš ”Milozof” Mitrić, koji će se pridružiti Vladi ”Coldheart” Stankoviću na predstojećem finalnom turniru. Čestitamo!

Ovo je bio drugi od dva kvalifikaciona turnira. Po četiri najbolja takmičara sa oba turnira su se plasirala u veliko finale, a pobednik finalnog turnira će imati priliku da predstavlja Republiku Srbiju na svetskom prvenstvu u Izraelu.

Takmičenje je odmah krenulo iz plejof faze. Format je bio žreb sa duplom eliminacijom. Žreb možete pogledati i na ovom linku.

tekken-q2-2021
Printscreen: Challonge

Milozof je pokazao da je najbolji borac u ovoj rundi kvalifikacija, ali se ipak dobrano namučio, pogotovo u finalnom duelu protiv Nikole ”Void” Đurovića.

Sa završetkom drugih kvalifikacija imamo svih 8 finalista, koji će ući u finalni okršaj u nedelju, 15. avgusta. Očekujte zvaničnu najavu uskoro!

  1. Vlada ”Coldheart” Stanković
  2. Miloš ”Milozof” Mitrić
  3. Filip ”Homeboy” Savić
  4. Nikola ”Void” Đurović
  5. Aleksandar ”Tvoja Mama” Knežević
  6. Nikola “Vrcinac” Kuzmanović
  7. Balša ”Balsha” Bošković
  8. Marko “InThisBehemothTyphoon” Krmpotić

Vlada Coldheart je već šest puta predstavljao Srbiju na svetskom IeSF prvenstvu, gde je 2019. godine završio učešće na 8. mestu. Intervju sa Vladom možete pogledati ovde.

Sve čestitke plasiranim takmičarima! Vidimo se na finalnim Tekken kvalifikacijama!