SAVETI I TEHNIKE ZA BOLJU KONTROLU: Kako poboljšati svoje veštine surfovanja u Counter-Strike: Global Offensive!

by | Mar 13, 2023 | Esports, Gejming, Video igre | 0 comments

Surfovanje u igrici Counter-Strike: Global Offensive je jedna od najpopularnijih i najuzbudljivijih aktivnosti u zajednici igara.

Za one koji nisu upoznati sa ovom igrom, surfovanje se odvija na posebnim mapama gde igrači koriste kretanje na različitim površinama kako bi postigli brzinu i kontrolu koju bi bilo teško postići na redovnim mapama.

Osnovni način surfovanja u CS:GO je korišćenje skoka i kretanja u vazduhu da bi se postigla veća brzina i kontrola. Postoji nekoliko tehnika koje igrači mogu koristiti da poboljšaju svoje surfovanje i postanu bolji igrači.

Prvo, važno je pravilno koristiti skok. Skakanje može pomoći igračima da postignu veće brzine, ali ako se ne koriste pravilno, može smanjiti kontrolu pokreta. Igrači treba da nauče kada da skaču i kako da pravilno upravljaju svojim kretanjem dok su u vazduhu.

Drugo, treba praktikovati kontrolu pokreta. Pored važnosti brzine, igrači moraju da nauče kako da se pravilno kreću na različitim površinama kako bi izbegli zidove ili prepreke koje mogu da uspore njihovo kretanje. Vežbanje kontrole pokreta može pomoći igračima da postanu brži i efikasniji u surfovanju.

Treće, igrači treba da nauče kako da koriste kretanje u vazduhu da bi stekli dodatnu brzinu i kontrolu. Kretanje vazduha se odnosi na to kako igrači mogu da pomeraju svoj lik dok su u vazduhu. Na primer, korišćenjem strafe skokova, igrači mogu postići veću brzinu i kontrolu dok surfuju na različitim površinama.

Konačno, najbolji način da poboljšate svoje surfovanje u CS:GO je da mnogo vežbate. Postoji mnogo specijalizovanih mapa koje igrači mogu koristiti da poboljšaju svoje veštine. Takođe, igrači treba da se pridruže zajednicama i pronađu mentore koji im mogu pomoći da unaprede svoje veštine.

Uz dovoljno vežbe i primenu pravih tehnika, svaki igrač može postati bolji u surfovanju u CS:GO. To će im pomoći da se više zabave u igri, ali i da budu efikasniji i uspešniji u borbi protiv drugih igrača.


ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK INSTAGRAM STRANICU ZA JOŠ MNOGO ZANIMLJIVIH PRIČA IZ ESPORT SVETA! 

Pozivaju se svi PUBG MOBILE igrači!