RUR vam sa zadovoljstvom predstavlja prvi CS2 tim!

by | Nov 1, 2023 | Esports, Gejming, Video igre, YouTube | 0 comments

Dugo smo odmarali, ali je konačno došlo vreme da predstavimo naš prvi RUR CS2 roster ❤️🖤

Tu su neka stara lica, ali i neki novi momci! Napravili smo skup iskusnijih igrača, ali i mladih i talentovanih momaka, kojima je ovo prva šansa da se dokažu! CS2 nova era je tek počela!

1️⃣ Đurađ “lenji” Minić
2️⃣ Luka “Mangulito” Živanović
3️⃣ Vasilije “Vasa” Milutinović
4️⃣ Stefan “Digitronac” Vasiljević
5️⃣ Mateo “Matheos” Prišlin

Dobro došli!

U akciju krećemo već sutradan, a o samom timu sve informacije moći ćete da nađete na našem sajtu, ili na našim socijalnim mrežama! Novi CS2 je uveliko u toku, a sprema nam se i prvi turnir u ovoj igri koji će imati višemilionsku nagradu.

CS2 je napravljen na Source 2 engine-u, što donosi značajna poboljšanja u grafici i performansama u poređenju sa originalnim Source engine-om koji se koristio u CS:GO. Igra takođe donosi niz novih karakteristika i promena u igri, uključujući:

Sasvim nove CS ocene uz ažuriran Premier mod. Ovaj mod pruža konkurentnije iskustvo igračima svih nivoa veštine. Globalne i regionalne rang liste. Igrači sada mogu takmičiti protiv drugih igrača iz celog sveta i u svojoj regionu. Unapređene i preuređene mape. Sve klasične mape iz CS:GO su ažurirane novim teksturama, modelima i osvetljenjem. Revolutivne dinamičke dimne bombe. Dimne bombe sada reaguju sa okolinom na realističniji način, pružajući igračima nove strategijske opcije. Igranje nezavisno od tick rate-a. Ovo znači da će svi igrači doživeti isto igranje, bez obzira na tick rate servera. Redizajnirani vizuelni efekti i zvuk. Ova igra donosi potpuno redizajnirano vizuelno i audio iskustvo, sa novim efektima za sve, od pucnjave do eksplozija. Svi predmeti iz CS:GO prelaze u CS2. Svi oružja, skinovi i drugi predmeti koje su igrači sakupili u CS:GO će biti preneti u CS2. Sveukupno, Ovo je značajno unapređenje u odnosu na CS:GO, sa nizom novih karakteristika i promena u igri koje ga čine najdefinitivnijim Counter-Strike iskustvom do sada.

Pored navedenog, evo još nekih značajnih karakteristika CS2:

  • Unapređena mrežna veza. CS2 donosi niz poboljšanja u mrežnoj vezi koja smanjuju latenciju i unapređuju ukupne performanse.
  • Unapređeni alati za Community Workshop.
  • Alati za Community Workshop u CS2 su unapređeni kako bi igračima bilo lakše da kreiraju i dele prilagođeni sadržaj.
  • Novi režimi igre. CS2 donosi niz novih režima igre, uključujući neke koji su ekskluzivni za igru.
  • Nova oružja i oprema. CS2 donosi niz novih oružja i opreme, uključujući neka koja su bazirana na stvarnim svetskim oružjima i opremi.
  • CS2 je i dalje u razvoju, i Valve je izjavio da će nastaviti da dodaju nove karakteristike i sadržaj igri tokom vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord i Viber grupi za sve vesti o esportu.