PRIJAVE ZA ŽENSKE CS:GO KVALIFIKACIJE SU U TOKU: PREDSTAVLJAJTE SRBIJU NA IESF ŠAMPIONATU U RUMUNIJI!

by | Mar 3, 2023 | Esports, Video igre | 0 comments

Sportski Esports Savez Srbije (SESE) poziva sve devojke koje igraju CS:GO i koje bi volele da se takmiče na internacionalnoj sceni! Najbolja ekipa će se plasirati za ovogodišnji IeSF Svetski šampionat u Jašiju, koji nosi nagradni fond od čak 500.000 dolara!

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo ženske CS:GO kvalifikacije za veliki Svetski esports šampionat 2023 u organizaciji IeSF-a, koji će se održati u Rumuniji od 24. avgusta do 4. septembra. Kvalifikacije će se održati u subotu, 18. marta u 14:00 časova. Svim pravilima i samoj prijavi možete pristupiti putem ovog linka.

Najbolja ekipa sa nacionalnih CS:GO kvalifikacija će dobiti priliku da predstavlja Srbiju na regionalnom turniru. Najbolji sa tog turnira će putovati za Jaši, gde će se na velikoj sceni održati završnica IeSF-ovog turnira! Na kvalifikacijama mogu da učestvuju samo takmičarke koje imaju validan srpski pasoš!

Turnir u organizaciji Međunarodne Esports Federacije održaće se od 24. avgusta do 04. septembra 2023. godine. Sve aktuelne informacije o IESF, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR kao i na FB i Instagram stranici SESE

.