PREKO 170 MILIONA PRODATIH PRIMERAKA ŠIROM SVETA: Ova video igra drži rekord kao najprodavanija za Sony PlayStation!

by | Mar 16, 2023 | Gejming, Video igre | 0 comments

Kada je u pitanju prodaja igara za Sony PlayStation, postoji jedna igra koja se izdvaja kao najprodavanija u istoriji ove popularne konzole – to je Grand Theft Auto V.

Grand Theft Auto V, poznatiji kao GTA V, je igra koja je prvi put objavljena 2013. godine i dostupna je za igranje na PlayStation 3, PlayStation 4 i PlayStation 5 konzolama. Igra je razvijena od strane kompanije Rockstar Games, koja je poznata po tome što pravi kvalitetne i popularne video-igre.

Prodaja GTA V je impresivna i prevazilazi bilo koju drugu igru za PlayStation. Prema podacima iz februara 2021. godine, GTA V je prodat u više od 170 miliona primeraka širom sveta. To znači da je igra zaradila više od 7 milijardi dolara u prodaji, što je ujedno i najveća zarada od video-igara u istoriji.

Ali šta je to što je učinilo da GTA V postane toliko popularna? Za početak, igra ima veliku i otvorenu mapu sveta, koja pruža igračima mnogo slobode i izazova. Takođe, igra ima uzbudljivu priču i različite likove koje igrači mogu kontrolisati, a tu su i mnogobrojne misije, mini-igre i drugi sadržaji koji čine da igra bude zanimljiva i raznovrsna.

GTA V takođe ima i online multiplayer mod, što omogućava igračima da se takmiče i igraju sa drugim ljudima širom sveta. To je dovelo do velikog i aktivnog GTA online zajednice, koja igru drži živom i nakon toliko godina od njenog izlaska.

GTA V je najprodavanija igra za Sony PlayStation ikada, sa više od 140 miliona prodatih primeraka širom sveta. Igra ima mnogo elemenata koji je čine zanimljivom i popularnom, kao što su velika i otvorena mapa sveta, uzbudljiva priča i raznovrsni sadržaji, kao i online multiplayer mod koji je omogućio veliku i aktivnu zajednicu igrača.


ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK INSTAGRAM STRANICU ZA JOŠ MNOGO ZANIMLJIVIH PRIČA IZ ESPORT SVETA!