Platforma za talente u esportu i gejmingu TVRN je lansirana.

by | Nov 3, 2023 | Esports, Eventovi, Gejming, Video igre, YouTube | 0 comments

Na sceni talenta u esportu se pojavio novi igrač, po imenu TVRN (Tavern). Kompanija je zvanično započela operacije i predvodi je veteran industrije esporta i gejminga, Britanni Johnson.

TVRN će sarađivati sa talentima u esportu i gejmingu s jedne strane, i brendovima i događajima s druge strane, kako bi pomogao talentima da pronađu posao, a produkcijama događaja da angažuju najbolje pojedince.

Britanni Johnson je radila u industriji esporta i gejminga više od 10 godina, obavljajući različite uloge, uključujući vođenje i glumu. Tokom svoje karijere, sarađivala je sa kompanijama poput G2 Esports (voditeljka kreatora) i Dexerto (direktorka odnosa sa influenserima) i poznata je po tome što je tumačila lik Angele u franšizi Borderlands.

Johnson je izjavila da je želja za stvaranjem novog brenda proistekla iz fragmentacije tržišta esporta i gejming događaja. Stoga TVRN ima za cilj da bude proverbijalni most koji pomaže da se industrije povežu sa talentima.

Brend je najavio da će njegove početne ponude biti usmerene na “kuriranje najkreativnijih, raznolikih i perspektivnih talenata iz sveta gejminga i esporta koje brendovi i produkcije mogu otkriti”. Među prvim prijavama nalaze se kompanije poput Red Bull, 343 Industries, Riot Games i Epic Games, kao i poznati talenti poput Katie Bedford, Jacki Jing, Goldenboy i Goji.

TVRN veruje u nešto novo na tržištu

TVRN je istakao da je naglasak na kompatibilnosti sa brendom, poznavanju igara i proizvoda, geografskoj lokaciji, formatu događaja i ekspertizi u medijskim platformama ono što ga izdvaja od drugih kompanija fokusiranih na talente u oblasti esporta i gejminga. Takođe su naveli da planiraju da prošire svoje mogućnosti i resurse u 2024. godini, uključujući mogućnost za agencije da koriste platformu i podnose liste talenata, kao i sertifikate i specijalizacije za talente.

Britanni Johnson, osnivačica TVRN-a, izjavila je: “TVRN je most koji omogućava međusobno otkrivanje – digitalno mesto susreta. To je inkluzivno mesto koje promoviše i podstiče ne samo već etablirane talente, već i nadolazeće talente. Putem ovog pristupačnog modela, radujem se što će TVRN na kraju podstaći veći broj različitih glasova u našoj industriji.”