Ovo je lista poznatih ličnosti koji igraju video igre

by | Dec 1, 2023 | Esports, Eventovi, Gejming, Video igre | 0 comments

Evo proširenog spiska poznatih osoba koje otvoreno pokazuju svoju ljubav prema video igrama, uključujući neke glumce i pojedince iz različitih industrija:

 1. Henri Kavil: Britanski glumac, široko poznat po ulozi Supermena, zaljubljenik je u PC igre. Kavil je delio slike svog gejming setupa i iskustava na društvenim mrežama, često izražavajući strast prema naslovima poput “The Witcher 3” i “World of Warcraft.”

 2. Kijanu Rivs: Poznat po ulogama u ikoničnim filmovima poput poznatih “The Matrix” i “John Wick,” Kijanu Rivs nije samo holivudska zvezda, već i gejmer. Ostvario je zapažen nastup u video igri “Cyberpunk 2077,” a u intervjuima je razgovarao o svojoj iskrenoj zainteresovanosti za gejming.

 3. Megan Foks: Glumica, model i preduzetnica govorila je o svojoj ljubavi prema gejmingu, posebno ističući naslove poput “Halo” i “Call of Duty” među svojim omiljenima. Foks je napomenula da joj gejming pruža oblik opuštanja i zabave.

 4. Vin Dizel: Poznat po akcionim ulogama u filmovima, Vin Dizel nije samo tvrd momak na ekranu; on je takođe gejmer. Dizel je pozajmio glas i lik liku u video igri “The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay,” prikazujući svoje uključenje i interesovanje za gejming industriju.

 5. Snup Dog: Legendarni reper i preduzetnik dobro je poznat kao gejmer, često strimujući svoje igranje na platformama poput Twitča. Snup Dog ima strast prema raznim igrama, a njegovi gejming sesije privlače značajan broj pratilaca, pružajući fanovima jedinstveni uvid u njegova gejming iskustva.

 6. Ilon Mask: Inovativni izvršni direktor Tesle i SpaceX-a izrazio je svoje interesovanje za gejming i tehnologiju. Mask je bio uključen u razvoj tehnologije povezane s gejmingom, a pominjao je da igra igre poput poznatih starih “Deus Ex” i “Half-Life 2.”

 7. Džek Blek: Svestrani glumac i muzičar vodi YouTube kanal fokusiran na gejming pod nazivom “Jablinski Games.” Na svom kanalu Blek deli svoje gejming avanture, humor i interaguje sa svojom publikom, pokazujući svoju strast prema gejmingu na vedar i zabavan način.

 8. Teri Kruz: Glumac, komičar i bivši NFL igrač poznat je po svojoj energičnoj ličnosti, a takođe je strastveni gejmer. Kruz je izrazio svoju ljubav prema gejmingu na raznim mestima, diskutujući o svojim omiljenim igrama i radosti koju pronalazi u igranju sa svojom decom.

 9. Tom Holand: Mladi glumac koji se proslavio kao Spajdermen u Marvel Cinematic Universe-u pokazao je interesovanje za gejming. Holand je učestvovao u gejming događajima i izrazio entuzijazam za naslove poput “Fortnite” i “The Last of Us.”

 10. Vil Smit: Priznati glumac i producent pokazao je svoje uključenje u gejming kulturu. Smit je delio svoja iskustva sa gejmingom na društvenim mrežama i razgovarao o pozitivnim aspektima gejminga, uključujući povezivanje sa svojom decom kroz zajedničke gejming interese.

 11. Felicia Day: Glumica, producentkinja i scenaristkinja, poznata po ulozi u web seriji “The Guild,” Felicia Day je poznata gejmerka. Ona je osnovala vlastitu gejming zajednicu i često deli svoje gejming avanture putem društvenih medija.

 12. Joe Manganiello: Glumac poznat po ulozi u filmu “Magic Mike” i seriji “True Blood,” Manganiello je veliki ljubitelj Dungeons & Dragons, što ga čini aktivnim učesnikom u svetu stolnih igara.

 13. Hideo Kojima: Legendarni japanski dizajner video igara i tvorac serijala “Metal Gear Solid,” Hideo Kojima je poznat ne samo po svojim kreacijama već i po svojoj strasti prema gejmingu. Često deli svoje igračke preferencije i razmišljanja o industriji.

 14. Neymar Jr.: Slavni brazilski fudbaler Neymar Jr. i jedan od poznatih koji je otvoreno pokazao svoju strast prema video igrama, posebno “Counter-Strike: Global Offensive” i “League of Legends.” Redovno deli svoje gejming trenutke na društvenim medijima.

 15. Zlatan Ibrahimović: Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović takođe uživa u igranju video igara, a često je izražavao svoju ljubav prema gaming kulturi na društvenim medijima.

 16. Lena Headey: Glumica koja je tumačila Cersei Lannister u “Igri prestola,” Lena Headey je priznala da voli gejming i da je zaljubljenica u igre poput “The Legend of Zelda.”

 17. Ronda Rousey: Bivša MMA šampionka i profesionalna rvačica, Ronda Rousey, takođe je poznata po svojoj strasti prema gejmingu. Ona je često delila svoje gejming trenutke i učestvovala u promociji različitih igara.

 18. Gordon Ramsay: Celebrirani šef i televizijski ličnost Gordon Ramsay je poznat po svojoj strasti prema video igrama, posebno simulacijama kuvarstva poput “Hell’s Kitchen: The Game.”

Ovi primeri pokazuju da ljubav prema video igrama nije ograničena na određenu industriju ili profesiju, već je prisutna među ljudima iz različitih svetova. Pored njih tu su i još mnogo poznatih ličnosti, kao što su vozači Formule 1, razni sportisti iz oblasti fudbala i košarke, sveta glume i mode.

Ovi pojedinci takođe dolaze iz različitih sfera života, doprinose sveopštem priznavanju i prihvatanju gejminga kao mainstream forme zabave. Njihova otvorenost o gejming iskustvima pomaže u rušenju stereotipa i prikazuje raznovrsnu privlačnost video igara.