Najavljen Svetski Esports Šampionat na Baliju sa nagradnim fondom od pola miliona dolara – Prijavite se i vi!

by | Mar 29, 2022 | Uncategorized | 0 comments

Ukoliko ste strastveni gejmer i volite da se takmičite, kvalifikacije za neki od najvećih esport šampionata u CS:GO, PES, Tekken 7 i Dota 2 su sjajna prilika da unovčite vaš gejmerski talenat i otputujete na Bali na veliko finale svetskog IESF šampionata!

Najbolji esportisti sveta ove godine odmeriće snage u Indoneziji na prelepom ostrvu Bali, gde će se boriti za titulu svetskog šampiona, kao i veliki nagradni fond od pola miliona dolara! Turnir u organizaciji Međunarodne Esports Federacije održaće se u periodu od 27. novembra i 09. decembra 2022. godine. Ove godine na IESF -u igraće se ukupno šest esports naslova, a timovi iz Srbije imaće priliku da se oprobaju u kvalifikacijama za CS:GO, Dotu 2, Tekken 7 i PES.

120 zemalja sa šest kontinenata takmičiće se za titulu najbolje esports zemlje a među kojima je naravno i Srbija koja se na IESF svetskom esports šampionatu takmiči od njegovog osnivanja. Srbija je bila svetski šampion 2015. godine, a prošle godine smo pobedili i na PES Evropskom kupu.

Prvi turnir nacionalnih kvalifikacija održaće se 16. aprila u igri Tekken 7, a prijavi možete pristupiti OVDE. Nakon toga slede kvalifikacije za CS:GO, a potom i za PES i Dotu 2. Prijave za ostale kvalifikacije biće objavljene tokom prve polovine aprila. Za organizaciju kvalifikacija zadužen je SESE, jedini zvanični Srpski savez esporta koji za Srbiju organizuje nacionalne kvalifikacije za sve IESF igre u svim kategorijama.

Sve aktuelne informacije o IESF, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Naš zlatni sponzor, Meridian, vam nudi najbolju ponudu kada je u pitanju Esports! Opširnije na sledećem linku!