KVALITET KOJI IH IZDVAJA NA TRŽIŠTU: Predstavljamo vam listu od 5 najboljih i najisplativijih gejming miševa za video igre! (FOTO)

by | Mar 3, 2023 | Gejming, Video igre | 0 comments

Tražite novi miš za igranje video igri, ali niste sigurni koji je najbolji i najpogodniji za vašu ruku? Hajde da pogledamo neke od najboljih izbora!

Logitech G502 HERO (40e)

Logitech G502 HERO je izbor koji su napravili mnogi profesionalni igrači esporta, ali takođe i mnogi koji se bave gejmingom kao rekreacijom, miš ima veoma pristupačnu cenu. Ima širok opseg DPI i ima 11 prilagodljivih dugmadi, što je prilično velika količina, nudeći veliku svestranost. Štaviše, moguće je podesiti težinu miša u intervalima od 3,6 grama, jer možete da je promenite po svom ukusu.

FOTO: Logitech

Razer DeathAdder (19e)

Razer DeathAdder je klasik i to naravno sa dobrim razlogom. Izuzetno je pristupačan i ima elegantnu i robusnu konstrukciju, koja bi trebalo da odgovara u osnovi za svaki profil igrača. 5 prilagodljivih dugmadi koje karakteriše miš takođe nisu ništa čemu treba podsmevati jer vam daju dosta opcija i mogućnosti. To je odličan miš za igrače koji žele da naprave malu promenu kada su u pitanju miševi za igre.

FOTO: Turkcell

Razer Naga Trinity (74e)

Veliki korak napred u cenovnom rangu, ali i po kvalitetu, je Razer Naga Triniti, još jedan dobro poznati igrački miš u koji se zaklinju mnogi igrači. Kada je u pitanju prilagodljivost, ovaj miš ih nudi mnogo. Do 19 programabilnih dugmadi, menjanje vaših DPI profila u hodu, prilagodljivo RGB osvetljenje i velika težina od 120 grama. Već neko vreme je ostao u prvih 10 najpopularnijih miševa za igre.

FOTO: Amazon.com

SteelSeries Aerox 3 Wireless – Super Light Gaming Mouse (100e)

SteelSeries Aerox 3 se izdvaja na dva glavna načina, prvo što je jedan od najlakših miševa visokog nivoa na tržištu sa težinom od svega 68 grama, kao i potpuno bežično sa ludim trajanjem baterije. Ovaj miš je plasiran na tržište igračima koji zahtevaju brze pokrete, sa težinom kao glavnom prodajnom tačkom. S druge strane, malo je manje prilagodljiv i nudi „samo“ 6 dugmadi.

FOTO: SteelSeries

CORSAIR Sabre RGB PRO Champion Series FPS/MOBA Gaming Mouse (43e)

CORSAIR Sabre RGB PRO Champion serija FPS/MOBA gaming miš je pristupačnija lagana opcija koja ima malu težinu od 74 grama. Baš kao i SteelSeries Aerok, ovaj miš ima 6 tastera koji se mogu prilagoditi, ali nisu bežični.

FOTO: Corsair


ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK INSTAGRAM STRANICU ZA JOŠ MNOGO ZANIMLJIVIH PRIČA IZ ESPORT SVETA!