Global Esports Games 2023: Srpska PUBG MOBILE ekipa završila prvi dan turnira na 12. mestu

by | Dec 15, 2023 | Esports, Eventovi, Gejming, Video igre | 0 comments

Loš početak za naše momke.

U toku je Global Esports Games šampionat u Rijadu, veliko svetsko esports prvenstvo koje organizuje Globalna Esports Federacija (GEF). GEF je ugostio najveštije esportiste širom sveta koji će se od 12. do 16. decembra boriti za titulu prvaka u četiri esports naslova.

Ovom prilikom ćemo govoriti o našoj PUBG MOBILE ekipi, koja se trenutno takmiči protiv 15 najboljih timova na svetu, uključujući Alžir, Brazil, Gvatemalu, Kazahstan, Kuvajt, Moldaviju, Mijanmar, Nigeriju, Somaliju, Šri Lanku, Tajland, Tursku, Vijetnam, Ukrajinu i Saudijsku Arabiju. PUBG MOBILE turnir se održava 14. i 15. decembra, gde će se igrati ukupno 16 mečeva, po 8 svakog dana, od 12:00 do 21:00 časova. Nakon poslednjeg meča gledaće se ukupni poeni, kada će ujedno biti proglašen i pobednik.

Naša reprezentacija je ostvarila slabe rezultate prvog dana, pošto su završili 12. na tabeli sa 24 poena. Sa ovolikim zaostatkom, biće nam teško da se vratimo u igru.

Drugi dan turnira možete pratiti ovde.

https://player.twitch.tv/?channel=gef&parent=rur.rs
Za srpsku PUBG MOBILE reprezentaciju nastupaju:

  • Haris ”Harko” Telević
  • Marko Antoni ”Melaz” Melas
  • Nenad ”Pici” Stefanović
  • Aleksandar ”Coa77” Cvijanović
  • Srđan ”Shadow” Pribić

Nadamo se da će naš tim imati mnogo više sreće. Kao što se sećate naš tim je briljirao na neke momente na prošlom takmičenju, a to je bio IESF koji se održao u Rumuniji. Možda je dosta uticala i promena zone, kulture i vremena na naše mlade momke. Ostaje nam da navijamo do kraja za njih i pružimo podršku!

Prenos Global Esports Games 2023 turnira biće održan na zvaničnim Twitch i YouTube kanalima GEF-a, kao i na Klan RUR YouTube kanalu. Sve aktuelne informacije o Global Esports Games šampionatu, ali i drugim turnirima pratite na sajtu RUR-a kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord i Viber grupi za sve vesti o esportu.