Games.con se vratio! Prijavite se za RUR Counter-Strike 2 turnir sa nagradnim fondom od 1000€!

by | Nov 27, 2023 | Esports, Eventovi, Gejming, Video igre | 0 comments

Bliži se osmo izdanje najvećeg festivala gejminga i popularne kulture – Games.con! Pridružite nam se u Hali 1 i 1A Beogradskog sajma od 8. do 10. decembra gde vas čeka nezaboravna zabava!

Za sve one koji imaju takmičarski duh, tokom tri dana festivala će imati priliku da pokažu svoje veštine na mnogim esports turnirima koje organizuje Klan RUR, i da osvoje novčane nagrade!

Ovom prilikom vas pozivamo da se prijavite za Counter-Strike 2 turnir, koji će se održati u nedelju, 10. decembra. Turnir počinje u 12:00 časova (satnica je podložna promenama), i održava se u Hali 1 Beogradskog sajma. Potrebno je da budete tamo u 11:00 časova. Nisu vam potrebne karte, već ćete biti na spisku na ulazu, gde je potrebno samo da kažete svoje ime i za koji turnir se prijavljujete i tada ćete dobiti ulaznicu za sva tri dana festivala.

U slučaju da bude veliki broj prijavljenih ekipa odigraće se online kvalifikacije! Datum kvalifikacije će biti objavljen naknadno po završetku prijava!

Prijavite se OVDE!

Nagradni fond:

  1. Mesto – 1000€
  2. Mesto – Gejmerska oprema

Kotizacija za turnir iznosi 6000 dinara po ekipi, i obezbeđuje vam ulaznice za sva tri dana Games.con 2023 festivala. Igrači su u obavezi da pošalju dokaz o uplati.

Prijave za RUR Counter-Strike 2 turnir traju do 1. decembra.

Prijavi i svim dodatnim informacijama možete pristupiti preko ovog linka.

Vidimo se!


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord i Viber grupi za sve vesti o esportu.