Poznata raspodela nagradnog fonda za svetski IeSF šampionat u Jašiju

by | Jul 17, 2023 | Esports, Gejming, IeSF, Video igre | 0 comments

Međunarodna Esports Federacija (IeSF) danas je zvanično otkrila raspodelu ukupnog nagradnog fonda (500.000 dolara) na ovogodišnjem Svetskom Esports Šampionatu u Jašiju, koji će se održati od 24. avgusta do 4. septembra. Ovogodišnji fond jedan je od najvećih na svetskim šampionatima.

Na IeSF prvenstvu će se igrati ukupno šest esports naslova: CS:GO za muškarce i žene, Dota 2, eFooball 2023, Tekken 7, PUBG MOBILE i Mobile Legends: Bang Bang. Evo koji esportisti će predstavljati Srbiju na turniru i boriti se za ovaj neverovatan nagradni fond:

Evo kako je IeSF raspodelio ukupan nagradni fond od pola miliona dolara:

Međunarodna Esports Federacija (IeSF) danas je sa velikim uzbuđenjem otkrila ne samo raspodelu ogromnog nagradnog fonda od 500.000 dolara na ovogodišnjem Svetskom Esports Šampionatu u Jašiju, već i uzbudljiv nagradni fond koji će biti igrani na tom prestižnom takmičenju. Očekuje se da će ovo biti najveći i najuzbudljiviji turnir do sada!

IeSF je odabrao šest popularnih esports naslova za ovogodišnje prvenstvo: CS:GO za muškarce i žene, Dota 2, eFootball 2023, Tekken 7, PUBG MOBILE i Mobile Legends: Bang Bang. Ovo je prilika za igrače da pokažu svoje veštine u različitim žanrovima i da se takmiče na najvišem nivou.

photo: IeSF

IeSF na visokom nivou

U naslovima koje vidite spremili smo i listu igrača koji će predstavljati Srbiju na ovom globalnom takmičenju. Ova talentovana ekipa se sastoji od nekih od najboljih igrača u zemlji. U CS:GO disciplini, ekipa iNation će se boriti pod bojama Srbije, dok će u eFootball 2023 Srbiju predstavljati Marko “Roksa” Roksić, a u Tekken 7 Vlada “Coldheart” Stanković. Ovi igrači su dokazali svoje sposobnosti i sada će imati priliku da se takmiče protiv najboljih igrača iz celog sveta.

Pored uzbudljive konkurencije, IeSF je takođe odlučio da znatno poveća nagradni fond u poređenju sa prethodnim godinama. Ovogodišnji nagradni fond kao i prethodne godine će jako značiti momcima koji će se boriti ove godine. Ovo je snažan znak rastuće popularnosti esporta i priznanje za trud i upornost igrača.

Svetski Esports Šampionat će se održati u gradu Jaši, Rumunija, od 24. avgusta do 4. septembra. Ovaj događaj privlači najbolje igrače iz celog sveta, a publika će biti svedok intenzivnih i nezaboravnih mečeva. Svaki trenutak na ovom takmičenju će biti ispunjen napetošću, uzbuđenjem i neverovatnom energijom koja prati esports događaje.

Nema sumnje da će Svetski Esports Šampionat 2023. biti nezaboravan spektakl. Pridružite se svetskoj esports zajednici dok se najbolji igrači suočavaju jedni s drugima i bodrite vašu zemlju. Ne propustite priliku da svedočite vrhunskom takmičenju i iskusite uzbuđenje koje samo esport može doneti!

Ovo je drugi put za redom da se ovoliko prizepool dodeljuje od strane svetske esports federacije. Kao što znamo ranijih godina ovo nije bio slučaj, ali kako je esports došao na velika vrata, ovo je sjajan vetar u leđa za naše reprezentativce.

Još jedan poziv za sve igrače i gledaoce

Ovogodišnji Svetski Esports Šampionat u organizaciji IeSF-a će se održati u Rumuniji, u gradu Jašiju od 24. avgusta do 4. septembra, gde će se najbolji esportisti sveta takmičiti za impozantnu novčanu nagradu od pola miliona dolara. Svi koji su u mogućnosti da dođu pozivamo ih da isprate naš tim na učešću. Ako nisu u mogućnosti svi mečevi će biti u prenosu uživo, tako da ćete bez brige moći da navijate za svoje najmilije.

Takođe apelujemo na sve igrače koji žele da se takmiče na IeSFU da će morati da sačekaju novu godinu kako bi učestvovali. Ove godine smo imali rekordan broj igrača koji je učestvovao na nacionalnim kvalifikacijama. Svake godine jedan od igrača ili timova iznenadi puno, a možda ste to baš vi.

Da li igrate Efootball, Dota2, PUBG mobile, CSGO ili Tekken, vreme je da nas zapratite kako bi zajedno dočkali finale.

Podsećamo da je Severna Makedonija imala puno uspeha na prošlogodišnjem šampionatu. Da li je možda ovo nada da će još neki balkanski tim osvojiti prvo mesto?

Ostanite sa nama i pratite naše momke u Rumuniji, jako uskoro!

Sve aktuelne informacije o IeSF šampionatu, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR i SESE, kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.