F1 legenda Luis Hamilton dobija prestižni skin u Fortnajtu

by | Nov 17, 2023 | Esports, Gejming, Video igre, YouTube | 0 comments

Hamilton će se pridružiti zvezdama LeBron Džejmsu i Trevisu Skotu u Icon Series kolekciji.

Fortnite Icon Series je specijalna kolekcija prestižnih skinova koja ovekovečava najpoznatije ličnosti iz sveta sporta, muzike i filma. Od Arijane Grande do čuvenog Nejmara, Fortnite Icon Series ima mnogo toga da ponudi. Fortnite ”klubu slavnih” se sada pridružio i vozač Formule 1, Luis Hamilton.

Njegov skin dolazi u dve varijante, standardnoj i ”superherojskoj”, koju su igrači uporedili sa kostimom koji nosi Black Panther. Kolekcija uključuje i hoverboard, skin za oružje, kao i Hamiltonovog psa.

Većina igrača je oduševljena što će imati priliku da igraju Fortnite kao njihova omiljena F1 zvezda, ali neki smatraju da je Maks Ferštapen više zaslužio Icon Series skin. S druge strane, Hamilton je poznat kao veliki ljubitelj Fortnajta, a jednom prilikom je čak ostao budan cele noći kako bi igrao igru.

Luis Hamilton, vozač Formule 1, pokazao je interesovanje za esport. Hamilton je bio uključen u različite igre i aktivnosti esporta, izražavajući entuzijazam prema rastućoj industriji.

Godine 2017. Hamilton je pokrenuo svoj esport tim pod nazivom “Team LH”. Tim se prvobitno fokusirao na trkačke simulacije, poput video igara serije Formule 1. Hamilton je takođe učestvovao u esport događajima i javno izražavao svoju strast prema gejmingu.

Hamilton je rekao da veruje da esport može biti vredan alat za učenje mladih o značaju timskog rada i strategije. Takođe je izrazio impresiju zbog nivoa veštine koje esportisti poseduju.

Hamiltonovo učešće u esportu pomaže u podizanju profila ovog sporta i privlačenju novih obožavalaca. Takođe pomaže u smanjenju jaza između tradicionalnih sportova i esporta.

Legende F1 već uveliko streamuju i vežbaju u video igrama kako bi postali što bolji

Charles Leclerc, Lando Norris i Max Verstappen su vozači Formule 1 koji su aktivni na Twitch platformi, deleći svoja iskustva igranja igara i interagovanja sa fanovima.

 1. Charles Leclerc:
  • Charles Leclerc je vozač Formule 1 i vozi za Ferrari tim.
  • Leclerc je aktivan na Twitchu, gde strimuje svoje sesije igranja. Poznat je po tome što igra različite igre, uključujući trkačke simulacije i druge popularne naslove.
  • Njegov Twitch kanal pruža fanovima opušteniji i ličniji uvid u njegove interese i hobije izvan trkačke staze.
 2. Lando Norris:
  • Lando Norris, britanski vozač Formule 1, vozi za McLaren tim.
  • Norris je strastveni gejmer i stekao je popularnost svojim zanimljivim Twitch strimovima. Često igra razne igre, uključujući trkačke igre poput iRacing-a, kao i druge popularne naslove.
  • Landoov Twitch kanal postao je platforma na kojoj fanovi mogu komunicati s njim u opuštenijem okruženju, a on često pokazuje svoj smisao za humor tokom sesija igranja.
 3. Max Verstappen:
  • Max Verstappen je holandski vozač Formule 1 za Red Bull Racing.
  • Verstappen je poznat po svojoj takmičarskoj prirodi kako na stazi, tako i u svetu igara. Učestvovao je u esport događajima i bio aktivan na platformama poput Twitcha.
  • Max često strimuje razne igre, uključujući trkačke simulacije i druge žanrove, pružajući fanovima uvid u svoje gejmerske interese i veštine.

Važno je napomenuti da je korišćenje platformi poput Twitcha postalo sve popularnije među vozačima Formule 1 kao način povezivanja s fanovima, prikazivanja svojih ličnosti izvan trkačkih staza i deljenja svoje strasti prema igrama. Kako se trendovi u esportu i strimingu nastavljaju razvijati, ovi vozači su možda proširili svoj sadržaj i interakcije na Twitchu.

Luis Hamilton stiže u Fortnite sutradan, 17. novembra.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord i Viber grupi za sve vesti o esportu.