Evo zašto su baš oni proglašeni za najbolje igrače godine!

by | Jan 16, 2024 | Esports, Eventovi, Gejming, Video igre | 0 comments

Ovog vikenda finalizirana je lista 20 najboljih Counter Strike igrača godine. Ako ste se ikada pitali zašto su baš oni proglašeni, HLTV je napravio kratak video klip koji će vam odgovoriti na vaše pitanje!

Emisija HLTV Avard 2023, koju je predstavio 1kBet, bila je proslava najboljeg što je Counter-Strike mogao da ponudi tokom cele godine, od igrača i timova do događaja i trenera. Pošto je ceremonija koja se održala u Beogradu završena, HLTV je objavio svoj godišnji video klip sa najzanimljivijim detaljima svih igrača koji su se našli među Top 20.

Klip možete videti u prilogu ispod!

Koji je po vama najbolji potez godina i da li se slažete sa HLTV-ovom rang listom?

Redakcija RUR-a je prisustvovala samom HLTV Award Showu koji se održao po prvi put u Srbiji i ceo događaj smo ispratili na našem Instagram nalogu. Bilo je sjajno iskustvo posetiti jedan ovakav događaj i nadamo se da je ovo samo početak za domaću esport scenu!


HLTV.org je poznat po praćenju CS:GO turnira, vesti i statistika.

HLTV nagrade su godišnji događaj koji organizuje HLTV.org kako bi se prepoznala i proslavila postignuća igrača, timova i drugih pojedinaca u CS:GO zajednici. Ove nagrade obično obuhvataju različite kategorije, uključujući, ali ne ograničavajući se na:

Najbolji igrač: Dodeljuje se igraču koji je imao najizuzetnije individualno izdanje tokom godine.

Najbolji tim: Dodeljuje se timu koji je postigao najviše uspeha i pokazao dosledne performanse tokom godine.

Najbolji trener: Priznaje trenera koji je imao značajan uticaj na uspeh svog tima kroz strateško vođenje i liderstvo.

Rookie godine: Dodeljuje se najperspektivnijem novom talentu koji je ostvario značajan uticaj u svojoj prvoj godini.

MVP (Najkorisniji igrač) specifičnih događaja: Priznaje izuzetne performanse na određenim turnirima ili događajima.

Nagrade zajednice: Kategorije koje mogu uključivati doprinose zajednici, zapamćene trenutke ili druge posebne pohvale.

HLTV.org određuje pobednike kombinacijom glasanja zajednice i mišljenja svog panela stručnjaka. Glasovi zajednice i stručnjaka obično imaju različite težine, a konačne odluke su obično kombinacija oba.

Napomena da se specifični detalji i kategorije mogu razlikovati iz godine u godinu, i nove kategorije mogu biti uvedene ili uklonjene u skladu s evolucijom pejzaža CS:GO esporta. Da biste dobili najtačnije i najnovije informacije o HLTV nagradama, preporučujem proveru najnovijih objava na veb-sajtu HLTV.org ili njihovim zvaničnim društvenim mrežama.


Spisak nekih od najnagrađivanijih i uspešnih CS:GO igrača koji su bili prepoznati od strane HLTV.org u različitim kategorijama.

Uključujući nagrade za Najboljeg Igrača i Najkorisnijeg Igrača. Evo nekoliko igrača koji su dobili primetno priznanje:

  1. s1mple (Oleksandr Kostyliev): Ukrajinski igrač poznat po izuzetnim individualnim veštinama. Osvojio je više nagrada za Najboljeg Igrača i smatra se jednim od najboljih CS:GO igrača.
  2. dev1ce (Nicolai Reedtz): Danski igrač koji je bio ključni član Astralisa, jednog od najuspešnijih CS:GO timova. Osvojio je brojne nagrade, uključujući Nagradu za Najboljeg Igrača i Najkorisnijeg Igrača na velikim turnirima.
  3. ZywOo (Mathieu Herbaut): Francuski igrač prepoznat po izuzetnim nastupima i smatra se jednom od perspektivnih zvezda u CS:GO. Dobio je nagrade za Najboljeg Igrača.
  4. NiKo (Nikola Kovač): Bosanski igrač poznat po svojoj svestranosti i uticajnim potezima. Dobio je priznanje u različitim kategorijama, uključujući Nagradu za Najboljeg Igrača.
  5. coldzera (Marcelo David): Brazilski igrač koji je postao poznat tokom vremena provedenog u SK Gaming (kasnije MIBR). Osvojio je brojne nagrade za svoje performanse.
  6. GeT_RiGhT (Christopher Alesund): Legendarni švedski igrač koji je bio deo dominantne postave Ninjas in Pyjamas u ranim godinama CS:GO. Dobio je priznanje za svoj doprinos igri.
  7. dupreeh (Peter Rasmussen): Danski igrač i dugogodišnji član Astralisa. Bio je deo uspeha tima i dobio je nagrade za svoje performanse.
  8. f0rest (Patrik Lindberg): Švedski CS:GO veteran poznat po dugovečnosti i konstantnim izdanjima. Dobio je priznanje za svoj doprinos igri.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici i pridružite se našoj Discord i Viber grupi za sve vesti o esportu.