CS:GO EKIPA JUŽNIJE TUŽNIJE: Intervju sa Lazarom “LAZA” Nikolićem i Milunom “K1PO” Palurovićem!

by | Mar 22, 2023 | Esports, Gejming, IeSF, Intervju, Video igre, YouTube | 0 comments

U ovoj objavi imate priliku da pročitate i pogledate video intervju sa igračima CS:GO ekipe JužnijeTužnije. U intervjuu su prisutna dva igrača, @lazar_nikolic97 i @k1po__ , koji će nam otkriti svoje tajne uspeha, svoju strategiju i svoje utiske o igri. Uzbuđenje i strast prema igri su evidentni u njihovim rečima, dok nam otkrivaju svoje omiljene momente i najveće izazove u igri. Njihove reči i saveti biće inspiracija svim ljubiteljima CS:GO igre, kao i motivacija za sve one koji teže uspehu u e-sportu. Pored toga, video i tekst vam pružaju pogled iza kulisa JužnijeTužnije ekipe, otkrivajući vam više o njihovom načinu rada i timskoj dinamici. Uz ovaj zanimljiv i inspirativan video intervju i tekst, zasigurno ćete uživati u jednom od najpopularnijih e-sportova u svetu, CS:GO-u.

Kako ste došli na ideju da vaš tim nazovete “JužnijeTužnije”?

K1po: Pa pre svega četiri od pet naših igrača je rodom sa Juga Srbije, i onda je imalo smisla uneti malo komike.

Kakva su vaša očekivanja o nacionalnim kvalifikacijama za svetski šampionat?

K1po: Pobediti prvi meč i onda u finalu naneti štetu protivniku!

Laza: Tako je, finale će da bude teško, oni (iNation) su jako spremni momci, vrlo su dobro pripremljeni, takođe igraju i RMR.

Znači, vi mislite da ćete igrati finale sigurno, je l’ tako?

Laza i K1po: Samouvereni smo!

Kako vaš tim funkcioniše zajedno, kako se usklađujete kada igrate mečeve?

Laza: To je pitanje veoma čudnovato, ne znam.. sve se radi u momentu, u sekundi, šta padne na pamet, to se kola (call), to se prati i najboljem se nada.

Kako biste opisali srpsku CS:GO scenu, i šta je to potrebno da bi se CS:GO u Srbiji dodatno razvio i popularizovao?

K1po: Mislim da šta god da se održava sada, da je na dobrom putu, uvek je dobro imate što više turnira, najviše turnira, jer to privlači masu, i da to bude dobra produkcija naravno, da bi čovek koji generalno voli samo da gleda igrice imao neku želju da to i zaista gleda, samim tim to igrače privlači da budu bolji, kako bi ostavili što bolji utisak kod publike.

Laza: Tako je, i neke organizacije i ljudi koji bi mogli da usmere mlade igrače kako da se razvijaju u prave profesionalne igrače, i ne samo što se tiče video igara, nego tipa i nekog brenda, evo npr. RUR.rs ili neko tako ime organizacije, da se to ravije uz njihovu pomoć i angažovanje.

Koji su vaši saveti za mlade igraće koji bi upolovili u profesionalne vode CS:GO?

Laza: Pa da nađu četiri lika, odnosno četiri prijatelja, sa kojima se osećaju jako dobro i pozitivno kada igraju igricu i da se drže zajedno njih petorica, i nakon toga videće rezultate u daljoj budučnosti. Pa iako se zameni kasnije neki igrač, ostaće hemija u timu.

Koji je vaš omiljeni tim na profesionalnoj CS:GO sceni?

Laza: Pa recimo za mene trenutno Heroic, s obzirom kako igraju i kakav stil igre imaju, da njihov najbolji igrač “cadiaN” može da kola svaku rundu drugačije, sporo ili brzo uzimanje sajda, nije bitno, mnogo su dobri igrači, jako su dobro pripremljeni.

K1po: Ja bih možda rekao Faze, zato što jako gotivim Karrigana i njegov način igre, i to je tim koji ima “Full all-star roster”, ali generalno mislim da mi je G2 omiljeni tim, i to ne samo iz očiglednih razloga, nekog zbog njihovog načina igre.

Laza: Ali na našim prostorima sigurno je to iNation.

K1po: Defintivno, treba reći svakako da je Partizan takođe super tim, da navedemo neke poznatije srpske timove, tu je svakako i Zero tenacity, ali moj favorit svakako “iNation” uzimajući u obrit da ih poznajem dugo, igrao sam sa njima i šta ne, očigledno je da igraju pravi kanter, to je baš postepeno građeno godinama i sada polako dolazi do izražaja!

Laza: Treba napomenuti i to da su prijatelji van terena i svakako da imaju dobru atmosferu,

K1po: Baš su lepu priču napravili, i samo neka tako nastave!

Momci hvala puno i želimo vam puno sreće u nastavku karijere!


VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE: