Beograd ugostio najbolje Dota 2 ekipe iz Srbije

by | Aug 26, 2022 | Uncategorized | 0 comments

Sigma je svetska organizacija koja pravi konferencije i izložbe za igre na sreću, klađenje i esport. Ove godine svoj događaj prave u Beogradu, u Belexpo centru pod nazivom SIGMA BALKANS & CIS u trajanju od 22.8. do 25.8. 2022.

Na turnir je ukupno pozvano četiri tima, tri tima iz Srbije i jedan tim iz CISregiona. Timovi iz Srbije su Level Up, Tim Srbija i Šurim Prasad, dok iz CIS-a dolazi poznati HellRaisers.

Prvog dana turnira, u prvom meču HellRaisers je lako savladao tim Šurim Prasad rezultatom 2-0 i plasirao se u finalne. Drugi meč nam je doneo puno više uzbuđenja, gde je Level Up slavio nakon preokreta, 2-1. Tim Srbija je sjajno započeo seriju pobedom, ali to nije poremetilo igrače Level Upa, koji su podigli formu u drugoj i trećoj partiji, odigrali odlično i na kraju slavili.

Finalnog dana turnira, 24.8. sa početkom u 12 časova, HellRaisers i Level Up započeli su svoju borbu u velikom finalu. Prvi meč je bio izjednačen nakon early game faze, tada HellRaisers pokazuje svoj pun potencijal, stvara prednost koja je nastavila da raste do samog kraja meča. U drugi meč HellRaisers je ušao puno bolje i nije dao prostora Level Up-u da napravi bilo kakvo iznenađenje. Level Up je znao da mora da ide na sve ili ništa, jako dobro otvaraju treći meč i stvaraju prednost. Izgledalo je da je Level Up nadomak pobede i da ćemo ići u četvrti meč, međutim HellRaisers koristi neke sitne greške i okreće partiju u svoju korist. Pobeđuje u trećem meču i osvaja turnir pobedom u finalu od 3-0.