VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE TAKMIČARE: Promenjen format nacionalnih eFootball kvalifikacija, prva faza će se igrati onlajn!

by | Mar 9, 2023 | Esports, Video igre | 0 comments

Zbog velikog broja prijava i želje da ispoštujemo svakog eFootball igrača iz Srbije, odlučili smo da izmenimo sistem nacionalnih eFootball 2023 kvalifikacija za Svetski IeSF Šampionat. Prvobitno najavljenog 25. marta će se odigrati onlajn deo kvalifikacija, odakle će se 4 najbolja igrača plasirati za LAN završnicu, koja će se održati dan kasnije, 26. marta.

Promena u formatu kvalifikacija je omogućena novim eFootball 2023 apdejtom za Balanced mod, koji daleko bolje podržava onlajn igranje. Imajući u vidu da nisu svi igrači u mogućnosti da prisustvuju LAN turniru u Beogradu u odabranom terminu, podelili smo kvalifikacije na onlajn i LAN deo.

Onlajn faza će se odigrati u subotu, 25. marta u 12:00 časova, u single elimination formatu. Svi igrači su dužni da se registruju na esports platformi Battlefy preko OVOG LINKA, gde će se turnir i održati. Svim dodatnim informacijama i pravilima o turniru možete pristupiti ovde.

Četiri najbolja igrača iz onlajn faze će ostvariti plasman za LAN završnicu (TOP 8), gde će odmeriti snage sa četiri igrača koji su dobili direktnu pozivnicu na LAN. Pozvani igrači su se već dokazali na internacionalnoj i domaćoj sceni, a nastupali su i kao predstavnici Republike Srbije na prethodnim IeSF i EEF šampionatima. 

  • Marko ”RoksaCZV” Roksić
  • Bojan ”Boki_todor” Todorović
  • Stefan ”Kepa_PFC” Slavković
  • Đorđe ”Djole95” Milićević

LAN završnica nacionalnih kvalifikacija će se odigrati u nedelju, 26. marta u 12:00 časova, u prostorijama Srpskog Saveza Elektronskih Sportova i Esportova (SESE) u Beogradu. Igraće se u double elimination BO3 formatu, a žreb će biti formiran po principu slučajnog izbora.

Naglašavamo da će svakom igraču koji nije iz Beograda biti pokriven trošak prevoza. Molimo sve igrače da se pridruže IRL Discord serveru, gde će se odvijati dalja komunikacija oko turnira: https://discord.gg/zQESVyD

Prijave za nacionalne eFootball 2023 kvalifikacije za Svetski IeSF Šampionat su i dalje otvorene. Prijavite se OVDE!

  • Onlajn: 25.03. u 12:00 časova
  • LAN: 26.03. u 12:00 časova

Najbolji igrač sa nacionalnih kvalifikacija će ostvariti direktan plasman na Svetsko IeSF Prvenstvo u Jašiju (24. avgust – 4. septembar), koje nosi nagradni fond od pola miliona dolara!

Za sve vesti o ovogodišnjem IeSF Šampionatu pratite sajt RUR i stranicu Srpskog Saveza Elektronskih Sportova i Esportova (SESE).

Vidimo se!


ZAPRATITE NAŠU FACEBOOK INSTAGRAM STRANICU ZA JOŠ MNOGO ZANIMLJIVIH PRIČA IZ ESPORT SVETA! 

Pozivaju se svi PUBG MOBILE igrači!