TeamTim i Team Serbia su pobednici prvih IRL Dota 2 kvalifikacija

by | Jul 22, 2019 | Uncategorized | 0 comments

Tokom ovog vikenda odigrale su se prve IRL Dota 2 kvalifikacije, na kojima su TeamTim i Team Serbia obezbedili učešće na LAN završnici, koja će se održati u oktobru. Njima će se pridružiti još 2 ekipe koje će morati svoj plasman da obezbede preko drugih kvalifikacija, koje će se održati u avgustu.

Nakon početnih mečeva u subotu, danas su nas čekala dva BO3 okršaja, čiji bi pobednici obezbedili plasman u dalju fazu. U prvom meču dana sastali su se TeamTim i Level Up. Očekivali smo jedan neizvestan duel, ali TeamTim je bio drastično bolji. U prvom meču Level Up je draftovao teamfight heroje, što nikako nisu uspeli dobro da iskoriste. TeamTim je odigrao agresivno, rušili su protivničke kule i oko 40-og minuta stavili su tačku na meč. U drugom gejmu Level Up je hteo da promeni stvari, ali to im se još vise obilo o glavu. Lina i Mars su imali odličnu partiju, pa je TeamTim slavio nakon manje od 20 minuta.

U drugom okršaju sastali su se Team Serbia i Underdogs. U Serbia Team-u nalaze se dva naša najbolja igrača, LeBron i Swiftending, pa se od starta videlo iskustvo profesionalne ekipe. Oni su apsolutno dominirali u obe partije, pošto su obe završene nakon samo 12 minuta. Oni su se pobedom pridružili TeamTim-u na Lan završnici, a obe ekipe koje su poražene danas moći će ponovo da se oprobaju na avgustovskim kvalifikacijama.

Oba okršaja možete pronaći na sledećim linkovima: