Stefan ”Kepa” Slavković je pobednik prvih IRL PES 20 kvalifikacija

by | Aug 17, 2020 | Uncategorized | 0 comments

Najbolji Pro Evolution Soccer igrač iz Srbije je još jednom uspeo da odbrani svoj status pobedom na prvim IRL PES 2020 kvalifikacijama, gde je u velikom finalu savladao Stefana ”MeGusta” Tanaskovića rezultatom 2-1.

Iako je Kepa izašao kao pobednik, četiri najbolja takmičara obezbedila su plasman u finalni deo takmičenja, na kojem će se takmičiti po četiri najbolja igrača sa oba kvalifikaciona turnira. Ipak, pobeda je bila važna, kako bi uspeli da obezbedi lakšeg protivnika na narednom turniru.

Do finala Kepa je morao da savlada nekoliko vrhunskih igrača, a jedan od najtežih duela je sigurno bio u osmini finala kada se sastao sa Toletom. Bio je na korak do eliminacije, ali uspeo je da se sabere i ubrzo preokrene situaciju u svoju korist. Nakon toga pali su i Stockton Slap i Djole95, da bi na kraju finalni duel bio protiv Stefana Tanaskovića.

Pored pomenute dvojice, preostala dva mesta koja vode na finalni kvalifikacioni turnir obezbedili su Djole95 i DesertGalacticos. Druge kvalifikacije će se održati za tačno 3 nedelje, a finalni turnir će se održati u drugog polovini septembra.

Pobednik finalnog turnira će imati priliku da brani boje naše zemlje u Evropi, dok će pobednik tog turnira otputovati u Izrael na svetsko IeSF prvesntvo.