Srpska Dota 2 reprezentacija sutra započinje svoje učešće na regionalnom IeSF takmičenju

by | Sep 10, 2021 | Uncategorized | 0 comments

Nešto više od 24 časa nas deli od početka regionalnih IeSF kvalifikacija na kojima će se srpska Dota 2 reprezentacija takmičiti u grupi B zajedno sa Rumunijom i Grčkom!

Za našu Dota 2 reprezentaciju nastupaće momci koji su igrali za ekipu Prasad, Petar ”mali burgos” Milenković, Kosta ”miniorc00” Stankovski, Danilo ”BoSs.Xstyle” Mulc, Mihajlo ”Mangup” Tripković i Stevan ”fonqu” Đurović. Oni se preko domaćih kvalifikacija dokazali da su najbolji, savladavši nekoliko velikih imena, a sada će imati priliku da se dokaže i protiv stranih ekipa.

Pošto se u grupama nalaze po tri reprezentacije, svako će odigrati sa svakim po jedan BO3 meč. U prvom kolu će se sastati sa Rumunijom i taj meč je zakazan za 19:30 u subotu 11. septembra. Meč sa Grčkom će se odigrati tek u ponedeljak, isto u 19:30.

Po dve ekipe iz svake grupe prolaze u četvrtfinale, a ukoliko naša ekipa bude uspela da prođe, taj meč je zakazan za 14. septembar. Nakon toga slede dva slobodna dana, pre nego što se polufinalni i finalni mečevi budu odigrali u petak 17. septembra. Polufinalni mečevi će početi u 15:00.

Samo finalisti ovog turnira će plasirati na veliku završnicu koja će se održati krajem godine u Eilatu. Za sve buduće informacije o ovom takmičenju možete pratiti našu stranicu!